Stilling: helse > hjertesykdom >

om elektrolyse

   Elektrolyse er en permanent hårfjerning metode som ble laget over hundre år siden i USA. Med elektrolyse, er en nål satt inne i en hårsekken og en elektrisk puls blir overført gjennom nålen. Hvis hårsekken er i en aktiv fase mens denne elektriske pulsen sendes gjennom, betyr det mest sannsynlig ikke vil vokse igjen. Elektrolyse er en populær hårfjerning behandling fordi det er en av de eneste permanent, effektiv fjerning metoder

Funksjon

Med elektrolyse permanent hårfjerning metoden, er en steril nål plassert i hver hårsekken. Deretter dreper et lavere nivå elektrisk strøm kjapt hårsekken. Siden det er mange hårsekker over hele kroppen, kan elektrolyse være en svært tidkrevende og ofte langtekkelig prosess, som krever flere avtaler. På grunn av tidsfaktoren, er det best utført på mindre områder som haken, overleppen og øyenbryn.

Expert Insight

Med elektrolyse, kan håret bli fjernet fra nesten hvor som helst på kroppen, inkludert bikinilinje , ben, overleppe, rygg (for menn) og de fleste andre kroppsdeler. Den eneste kroppsdeler som elektrolyse ikke kan gjøres er ørene, fra på toppen av en molo, og fra innsiden av nesen.

Typer

Det finnes tre grunnleggende typer av elektrolyse. Termolyse er en type, og det er en varme strøm som er skapt av en radio bølge. Galvanic er en type elektrolyse der en elektro-kjemisk nåværende gjør en litt lut. Endelig, blanding er en type elektrolyse der en elektrokjemisk reaksjon er opprettet raskere ved hjelp av en kombinasjon av de to første metodene.

Fordeler

Det er mange fordeler med å få elektrolyse gjort. Elektrolyse har, langt, den lengste og mest vellykkede banerekord på permanent hårfjerning på kroppen. Også har elektrolyse over 125 år med klinisk bevist effektivitet så vel som sikkerhet. De fleste som har hatt elektrolyse gjort aldri å tenke på hårfjerning igjen.

Hensyn

Før få elektrolyse gjort, er det flere ulemper som du bør vurdere. Elektrolyse kan være svært kostbart, tidkrevende, smertefull og ofte vanskelig på større mengder hår. Dessuten kan det føre til hud skade, infeksjon spre og selv Etterveksten. Også svarer ikke alle det samme til elektrolyse, så det kanskje ikke vil fungere i å fjerne håret i det hele tatt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------