Stilling: helse > hjertesykdom >

Hvordan forhindrer lysin munnherpes?

   Fever blemmer refererer til den smertefulle og væskefylte blemmer som vanligvis oppstår utenfor munnen -. På lepper, hake og kinn og innenfor eller utenfor neseborene. I noen tilfeller kan tilstanden også funnet å skje inne i munnen på tannkjøttet og taket av munnen. Munnherpes er faktisk en infeksjon forårsaket av visse typer virus, som vanligvis gjemmer seg i nervecellene i ansiktet. Det er svært smittsom, men veldig mye forebygges. Ved å ta lysin tilskudd eller en diett rik på lysin sammen med de andre essensielle næringsstoffer maten, kan du forhindre forekomsten av infeksjoner og raskere helbredelse av blemmer.

Årsaker

Fever blemmer er en smittsom infeksjon forårsaket av herpes simplex virus og det er to typer av dette viruset. Den type 1 viruset forårsaker 95 prosent av de tilbakevendende feber blemme utbrudd. Åtti prosent av befolkningen bærer HSV 1 viruset. Den type 2 viruset er mer populært kjent som genital herpes viruset, som regnskapsføres til 5 prosent til 10 prosent av munnherpes 'forekomst. Vanligvis, etter blemmer leges, slips viruset inn i nerveceller som finnes i huden, og ligger i dvale inntil immunforsvaret svekkes. Siden infeksjonen vanligvis oppstår i munnen, kan det lett bli spredt ved å kysse. Faktisk kan barn så unge som 10 allerede være smittet og bli en bærer av slike virus.

Lysine og munnherpes

Lysin er en av de essensielle aminosyrene som trengs av kroppen for å opprettholde helse. Å være kalt "essensielle" betyr kroppen vår har ikke kapasitet til å produsere den. Vi vanligvis får lysin fra maten vi spiser. En diett rik på lysin er kjent for å forhindre infeksjon forårsaket av herpes simplex virus som den bremser ned viruset er satsen på replikering.

Hvordan Lysine Works?

Lysine naturlig konkurrerer med arginin for intestinal transport. En diett komplett med matvarer rike på lysin, som ølgjær, belgfrukter, melkeprodukter, hvete bakterie, fisk og kjøtt, senker arginin nivå i kroppen. I en in vitro studie, ble det observert at aminosyren arginin spiller avgjørende roller for replikering av herpes virus. Derfor øker lysin inntak har en antiviral effekt. Mat rik på arginin er sjokolade, peanøtter og mandler.

Kilder av Lysine

Det essensielle aminosyren lysin i hovedsak kommer fra maten vi spiser. Men vi er gitt muligheten til å effektivt øke vår lysin inntak ved hjelp av tilskudd. I dag er vi utsatt for hundrevis av typer kosttilskudd. Imidlertid er kun et begrenset antall dedikert til lysin tilskudd. Vi ser ofte lysin gitt i kombinasjon med andre matvarer vitaminer og mineraler. Heldigvis har den økende bevisstheten om betydelige fordeler av lysin produserte kosttilskudd fokusere mer på lysin tilskudd.

Bivirkninger

Kroppen praktisk behov aminosyren lysin. Med det, er det ingen kjente skadelige bivirkninger av lysin tilskudd. En bestemt side-effekt er at det styrker immunforsvaret, spesielt kroppens forsvar mot infeksjoner forårsaket av herpes simplex virus.

Advarsel

Lysine ikke bør tas sammen med melk, for melk nøytraliserer sin antiviral effekt. For personer under visse medisiner, er det anbefalt å ikke ta lysin tilskudd sammen med Gentamicin, Tobramycin, amikacin, kanamycin eller Netilmicin antibiotika.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------