Stilling: helse > hjertesykdom >

hva er symptomene på å være gravid?

   Å vite hvordan du kan fortelle om du er gravid er viktig. Jo før du vet, jo tidligere du kan få helse-omsorg for deg og babyen din. Disse symptomene, men de kan variere fra kvinne til kvinne, er felles for mange

ikke så innlysende

Noen ganger når implantasjon av befruktet embryo skjer, kan det være noen små blødninger eller spotting. Noen kvinner kan overse dette og tror det er en kort periode, eller at de overdrev det fysisk.

Savner du noe?

En av de første symptomene for mange kvinner er at de savner en periode. Kvinner som er har regelmessige sykluser kan oppleve dette som å være uvanlig, men kvinner som ikke er vanlig kanskje ikke tror de er gravide umiddelbart.

Fysisk Utfordringer

Mange kvinner opplever morgenkvalme. Noen bare føler seg syk, mens andre kan ha en vanskelig tid å holde maten nede for deler eller mesteparten av dagen. Dette kan skje selv før en periode er savnet, eller det kan ikke skje før godt inn i den andre måneden.

Emosjonell Utfordringer

Når du blir gravid hormonene dine endres drastisk. Dette kan føre til følelsen humørsyk, blir mer emosjonell og føler litt ustabil.

Gå på toalettet oftere

En av de mest plagsomme symptomene på graviditet for mange kvinner, er å ha behovet for å tømme blæren oftere .

Flere Sove

Gravide kvinner trenger mer søvn. Mange kvinner opplever at de trenger en lur daglig, eller at de trenger å sove en time eller to om natten.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------