Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å være realistiske hetetokter

   Hot blinker har vært sentrum av oh-så-mange vitser. Men for de fleste som lider gjennom dem, kan hetetokter miste sin humor fort. Hva er verre, med all den informasjon som sirkulerer til å fortelle kvinner nøyaktig hva du kan forvente, kan frustrasjoner ende opp å legge til elendigheten når virkeligheten ikke stemmer overens med forventningene
en.
Hot blinker er faktiske temperaturen forandringer i kroppen forårsaket av kroppsoverflaten sirkulasjons dilatasjon. De er vanlige symptomer på overgangsalder eller perimenopause. De kan forårsake røde rødme i huden, svetting, frysninger og til og med en midlertidig økning av hjertefrekvensen. Den siste symptom kan være noe skremmende, noe som gjør kroppen føles rart, eller ute av sync. Den eksakte årsaken til hetetokter er ikke klart, og andre problemer kan oppstå mangel på søvn når blinker ødelegge kvaliteten på søvnen i form av "nattesvette".
To.

viktig ting å vite om hetetokter er at det ikke er noen eksakt vitenskap å forklare eller kontrollere dem. I det minste ikke ennå, uansett.
tre.
Forvent at overgangen gjennom overgangsalderen kan gi ulike symptomer i forskjellige mennesker. Noen heldige kvinner får ingen hetetokter i det hele tatt. Noen kvinner får ekstreme hetetokter. Noen får bare hvite. Andre får dem bare om natten. Ofte er de bare vare i et år eller to. Men det er folk som vil ha hetetokter for resten av livet. Like, noen mennesker får panikkanfall, humørsvingninger eller andre symptomer på perimenomenopause og overgangsalder.
Fire.
Også, vet at ulike behandlinger som fungerer for forskjellige mennesker. For de fleste kvinner, ikke hormonbehandling gir lindring av ulike symptomer, men valget av hormonet type, merke og form av administrasjon bør være nøye undersøkt holde bivirkninger i tankene. Det er mange helhetlig og urte rettsmidler som folk sverger til. Det beste du kan gjøre er å prøve ut mulighetene som mest appellerer til deg og se hvilke, om noen, at du føler deg best både mentalt og fysisk.
Fem.
Kort sagt, i stedet for å forvente at noen skal gi deg en nøyaktig prognose for den individuelle opplevelsen av hetetokter, prøv å være realistisk. Kroppen din vil gi deg din egen unike opplevelse. Hvis du er heldig, kan du passere gjennom overgangsalder uten negative symptomer i det hele tatt. Den beste-gjetning ledetråd er fortsatt gis ved å se på erfaringen din mor hadde med overgangsalderen. Og selv dette er ikke en garanti for at din opplevelse skal være den samme! Så prøv å være realistisk om hetetokter. Uansett hva andres erfaringer er, kan din være annerledes. Hvis du kan unngå å dømme deg selv eller fortelle noen andre til å forvente, i hvert fall du ikke kommer til å legge frykt, frustrasjon og bekymring for ubehag av hetetokter.
6.
ha mer informasjon om hvordan å være realistiske hetetokter, sjekk Resource nedenfor.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------