Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du beskytter barnet mot svineinfluensa

  Svineinfluensa er hele media akkurat nå, og de fleste foreldre har ett spørsmål: Hvordan kan jeg beskytte mitt barn fra svineinfluensa? Det er viktig for familier å holde seg informert. Du trenger ikke å få panikk, bare ta noen enkle forholdsregler og du vil bli effektiv på å beskytte barn fra svineinfluensa
1.
Vask hendene og bruke rensemiddel.
Be barna å vaske hendene ofte, spesielt på skolen. Også gi dem en liten flaske med desinfeksjonsmiddel og oppmuntre dem til å bruke det hele dagen. Når du skal handle eller rundt en mengde mennesker, bruker hånden sanitizer når du kommer i bilen. Også tørke ned disse handlekurvene på matbutikken med antibakterielle våtservietter. Siden Svineinfluensa smitter gjennom hoste, nysing, og berøre overflater med hender og deretter berører munnen, øynene eller nesen, holde hendene ekstra rent er den mest effektive måten å unngå å få svineinfluensa.
To.
Hold barn borte fra store folkemengder.
Hvis du har en veldig ung barn, eller et barn som har et svekket immunsystem, holde dem borte fra folkemengdene mens svineinfluensaen sprer seg . Dette er en god måte å minske sjansene for barnet å bli syk.
Tre.
Hold barnet ut av barnehagen miljøer hvis andre er syke.
Foreldre bør snakk til barnehage tilbydere om forholdsregler de tar. Barnehager bør ikke la barna med influensa symptomer delta, og hvis et barn synes å være å bli syk, bør dette barnet tas til et eget venteområde, og foreldre umiddelbart kalt til å hente barnet. Hvis barnet blir syk, ikke ta ham til barnehage.
Fire.
Unngå helseinstitusjoner.
syke mennesker er på klinikker, legekontorer, og akuttmottak. Mens turer til disse stedene ikke kan unngås, kan det være lurt å planlegge uvesentlig besøk til svineinfluensaen har passert. Hvis du trenger å gå til legen, bare holde barnet borte fra andre, og vask hendene godt.

Tips og advarsler


 • Ikke få panikk. Dette influensa i de fleste tilfeller ikke vil være mye verre enn andre flus som dreper tusenvis av mennesker hvert år. Vær smart og proaktiv, og du kan holde barnet sunt.
 • Hvis barnet begynner å vise tegn til influensa, ring legen din. Tamiflu er en effektiv behandling, og bør starte så raskt som mulig.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------