Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du bruker resveratrol piller

  Resveratrol piller er i forkant av de siste nyhetene på anti-aging kosttilskudd. Resveratrol er tenkt å bidra i kampen mot kreft, senker blodsukkeret, bekjempe hjertesykdommer og være en anti inflammatorisk agent. Det er også mistenkt å spille en rolle i lang levetid. Resveratrol finnes naturlig i røde druer, drue juice og rødvin. Imidlertid er de beløp du kan få fra disse kildene ikke tenkt å være nok. Hvis du tar resveratrol kosttilskudd du skal få tilsvarende på 1000 glass vin. Selv Dr. Oz på Oprah berømmelse har kommet ut i favør av å bruke resveratrol piller for sine anti-aging egenskaper
en.
Finn resveratrol piller som har en enteric belegg. Det er bare et fancy ord for en belegg for å beskytte den aktive ingrediensen fra syrer i magen. Magesyre konvertere den til en form som er mindre i stand til å bli absorbert av kroppen.
To.
Se etter resveratrol piller som har trans-resveratrol oppført som aktiv ingrediens. Dette er den mest biologisk tilgjengelig form. Andre former vil ikke ha de samme fordelene.
Tre.
Del opp resveratrol piller i to doser om dagen, en om morgenen og én om kvelden. Dette synes å være mer effektive. Eventuelle tillegg du kjøper vil gi deg en anbefalt dosering. Det er ikke en avtalt optimal dosering ennå. Det er fortsatt studert. For nå, er 125 mg daglig en vanlig dose for resveratrol piller. Noen mennesker tar høyere doser, men det kan føre til diaré.

Tips og advarsler


 • Ny informasjon om resveratrol kosttilskudd kommer ut nesten daglig. Overvåke internett for oppdatert informasjon om doser.
 • Ingen vet syke effekter har blitt oppdaget ennå som ikke er reversible ved å senke dosen.
 • øke gradvis dosen din hvis du bestemmer deg for å ta en høyere mengde resveratrol piller for å unngå bivirkninger som diar¨¦.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------