Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan finne rett lege i ditt område

   Søker etter rett lege kan vise seg å være en tidkrevende oppgave, spesielt når du ikke har familie og venner i ditt område å tilby en anbefaling. Her er noen enkle trinn som kan hjelpe deg med å finne den rette legen
en
Finne ut hva slags lege ( s) du trenger. Skriv ned dine prioriteringer. Ønsker du en primær omsorg lege som er spesialist i pediatri? Kanskje du ønsker en familie utøver som kan se deg og ditt barn under samme besøk. Uansett behov kan være, skriv dem ned. Dette vil hjelpe deg til å innse hva slags lege du kan være villig til å se og vil hjelpe deg begrense søket.
To.
Location. Er der legen ligger en viktig faktor for deg? Når dårlig helse kommer din vei, vil hvor langt du være villig til å reise? Kanskje, vil du ikke tankene kjører fem eller ti minutter ekstra bare for å se en doktor som kontorer du føler deg mest komfortabel å gå. Så igjen, kanskje du kan nyte privilegiet av å besøke et kontor som ligger gunstig nærmere hjemmet ditt. Vit hva du virkelig ønsker i forhold til plassering.
Tre.
Lag en kort liste over leger du er interessert i. Det hjelper å ha mer enn én lege i tankene bare i tilfelle den første besøk til et kontor ikke oppfyller dine forventninger. De neste to trinnene vil bidra til å finne leger til å legge til i listen din.
Fire.
Kontakt forsikringsselskap eller sjekk ut deres hjemmeside for å finne en oppdatert liste over leger i ditt område som vil akseptere forsikringen du har. Mange forsikringsselskaper har en "finne en lege" funksjon på sine nettsteder som lar deg bla gjennom eller søke etter leger av ulike spesialiteter innenfor eller rundt ditt område. Du kan også ringe forsikringsselskapet direkte for å snakke med en representant om å sende en liste via mail eller diskutere alternativene over telefonen.
Fem.
Research online. Det er en raus mengde ressurser på nettet som kan hjelpe deg med å finne rett lege for å legge til i listen din, også. Se ressursene nedenfor eller bare gjøre et Google-søk etter "finne en lege" eller "finne en lege".
6.
Still spørsmål. Føl deg fri til å ringe legekontoret for å finne ut mer om legen, kontortid, andre leger som vil være tilgjengelig når legen ikke er, og andre langvarig spørsmål du måtte ha. Kanskje du ønsker å vite om legen er styret sertifisert, tar videreutdanning relatert til hans eller hennes felt, snakker et bestemt språk, aksepterer din type forsikring, eller er imot nye pasienter. Uansett hva du spørsmål kan være, ikke nøl med å spørre.
7.
Prøving og feiling. Når du har valgt en lege, gjøre ditt første utnevnelse som nødvendig om det er for en wellness checkup eller en syk besøk. Vær oppmerksom på høflighet av personalet og legen. Var ventetiden før du ser legen akseptabel for deg? Har de ansatte og legen behandle deg som du ønsker å bli behandlet? Hadde legen ta seg tid til å lytte til deg og svare på spørsmål? Visste du føler deg oppjaget under besøket?
8.
Hvis ditt besøk ikke oppfyller dine forventninger, ikke bånd. Besøk den neste legen på listen neste gang du trenger å gjøre en avtale.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------