Stilling: helse > hjertesykdom >

Slik tømmer tett nese hos spedbarn

   Tett nese hos spedbarn og små barn kan være en vanskelig ting å forholde seg til. Mens det er et vanlig symptom, og er ikke et tegn på sykdom eller sykdom, kan det likevel være upraktisk og føre barnet ubehag. Den gode nyheten om nesetetthet er at det er vanlig og kan mange ganger være lett kureres

Du trenger:. .
Luftfukter
Nesedråper.


en.
Sett barnet et sted med fuktig luft. er Baby's neser lite, slik at de er følsomme for tørr luft. Sett barnet i et rom med en luftfukter eller fordamper.
to.
Bruk en nesespray eller nesedråper, men konsultere lege før du gjør bare for å bekrefte hvor mye du bør bruke. Typisk vil en lege anbefaler en dråpe eller to med noen timer for å stoppe tett nese hos spedbarn.
Tre.
Prøv brystet gnir eller medisin for barnet ditt. Sørg for å konsultere lege før du gjør det. Gni en decongestant brystet gni gelé eller krem på babyens brystet om morgenen og om kvelden før du barnet ditt går i dvale. Ved hjelp av en kiste gni på barnet ditt om natten hjelper at barnet puster mer effektivt i den natten timer.
fire.
Hold barnet forhøyet når man ligger nede. Lunger er verre når du legger deg, særlig på ryggen eller magen. Holde barnet forhøyede gjør at nesegangene å fjerne mer grundig.
Fem.
Oppmuntre barnet til å blåse nesen ofte. Dette bidrar til å fjerne nesegangene og lar overflødig slim for å komme ut. Når et spedbarn nese kjører, bearbeid slim under nesen med en vev. Ikke tørk som som kan føre til irritasjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------