Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du kan spare penger på briller

   Briller kan være dyrt. Når du skikkelse i besøket hos øyelegen, den nye briller og erstatning for ødelagte eller tapte briller, kan det legge opp til en masse penger. Det finnes noen måter å spare penger på briller. Her er noen tips
en.
Gå til øyelegen med en venn eller familiemedlem. Hvis du finner en butikk som tilbyr buy-en-få-en-fri, kan du dele den totale kostnaden, og potensielt spare mye penger.
To.
Sørg for å få hendene på øyeglasset resept. Når du har dette, kan du gå online butikker for å spare mye penger. Et slikt alternativ er 39dollarglasses. com. Det er flere andre elektroniske kilder for å spare penger på briller. Shop rundt. Vær forberedt på å ofre et navn merkevare logo.
Tre.
Hvis du elsker din gamle rammer, kan du spare penger ved å ha den nye linsen legger inn i din eksisterende øyeglasset rammer.

4.
Sjekk din forsikring. Du kan bli overrasket over å finne komplett dekning på briller.
fem.
Hvis du vil ha farget glass, har den gamle paret tonet. Dette vil spare enormt mye penger.
6.
Hvis du har kjøpt brillene dine på en lokal butikk, be om en gratis reparasjon når brillene bli skadet. De fleste brilleglass butikker vil gjøre svært enkle reparasjoner gratis i det første året. Og sørg for at du bærer brillene i en øyeglasset tilfelle når toting rundt for å hindre riper og skader.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------