Stilling: helse > hjertesykdom >

kroniske sykdommer i hvit substans

   Hvit substans er den plassen i hodet mellom nervecellene rundt hjernen og ryggmargen. Hvit substans sykdom er en sykdom som påvirker denne saken. Når hvit substans sykdommen blir kronisk, betyr det at det påvirker sykdommen er enten residiverende, eller har vært til stede for en lengre periode, noe som gjør det mer merkbart

Diagnose

White saken sykdommen er vanligvis diagnostisert i løpet av en Magnetic Resonance Imaging (MRI) skanning eller en computer tomografi (CT) skanning. Begge disse apparater er i stand til å projisere noe unormalt i hvit substans i hjernen på tatt bildet. Men, abnormiteter i hvite substansen i hjernen er felles forekomster med en rekke ulike lidelser, må det mer testing gjøres for å fastslå faktiske årsaken.

Sykdom

Det er mange sykdommer som kan forårsake sykdommer i hvit substans. Hyppigst hvit substans problemer er sett med diabetes, høyt kolesterol, åreforkalkning, og høyt blodtrykk. Det kan også bli sett frem til, eller etter viktige hendelser som et slag.

blodkar

De fleste kroniske sykdommer i hvit substans manifesterer gjennom skade på de små blodårene som omgir saken selv. Disse blodårene bidra til å holde den hvite substansen i hjernen overrislet. Dette er grunnen til de fleste kroniske sykdommer i hvit substans er forårsaket av lidelser som spesifikt retter seg mot blodårene. Over tid sykdommer som åreforkalkning og høyt blodtrykk ta sitt toll på de mindre blodårene først, slik som de ansvarlige for vanning av hvit substans. Skaden til disse blodårene er det som forårsaker sykdommer i hvit substans.

Risiko

Små mengder av hvit substans sykdommer vises i alle som de gamle. Imidlertid er store områder med sykdommer i hvit substans, som sett med kroniske sykdommer i hvit substans, ofte tegn på mer alvorlige tilstander som multippel sklerose eller Alzheimers sykdom. Progressive mengder hvit substans sykdommer kan også være en advarsel tegn på hjerneslag.

Action

Siden store deler av sykdommer i hvit substans i hjernen kan være et tegn på alvorlige problemer å komme, er det viktig å treffe hensiktsmessige tiltak for å hindre fremtidige skader på blodårene i kroppen din. Trene regelmessig, ta skritt for å senke kolesterol gjennom kosten, og gjør sunne liv avgjørelser som slutter å røyke og begrense alkoholinntak, er alle handlinger som kan bidra til å stoppe spredningen av kroniske sykdommer i hvit substans. Dette kan igjen betydelig lavere risiko for slag og andre problemer knyttet til blodkar lidelser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------