Stilling: helse > hjertesykdom >

kurer for en bakrus

   En bakrus er det uformelle betegnelsen på de symptomene du føler etter å ha tung drikking eller bruk av narkotika. Symptomer på bakrus er hodepine, svimmelhet, følsomhet for lys og lyd, kvalme, tap av matlyst, risting, økt tørste og problemer med fokus. Hodepine, kvalme og tørste er de vanligste symptomene.

Den enkleste måten å hindre en bakrus, er å unngå overforbruk av alkohol eller narkotika, men hvis du tror du vil bli overindulging, sørg for at du er godt hydrert og uthvilt, har nylig spist og unngå for mye fysisk aktivitet, mens indulging. Tar dette forholdsregler kan bidra til å forhindre eller i det minste redusere symptomer på en bakrus.

Men hvis du finner deg selv med en bakrus, er det mange virkemidler. Nedenfor er noen ideer

Hvile og Fluids

Den beste kur for en bakrus er rikelig med hvile og rikelig med vann. Når du har en bakrus, er kroppen din sårt mangler væske, og drikkevann vil rehydrate deg. Fruktjuice og sportsdrikker (som Gatorade) er også anbefalt, som de har elektrolytter som vil bidra til å stabilisere blod kjemi. Mens du hviler deg etter en bakrus, unngå koffein, som det tørker.

Ha en Bloody Mary

En Jomfru Maria er det beste alternativet her som fruktose, vitaminer og næringsstoffer i tomat juice og selleri stokk kommer til å hjelpe kroppen din til å komme. Men hvis du må ha litt vodka, gjør det til en lett Mary. Kroppen din vil konsentrere seg om håndtering av nye alkohol, noe som bør midlertidig redusere bakrus symptomer, men en eller annen måte, du kommer til å ha få av vognen og få hydrert igjen. Mange sverger til krydret drikke og mat for en bakrus, som krydder fart på stoffskiftet og kan få deg til å svette ut alkoholen.

Work Out

Hvis du klarer det, å gå på treningsstudio eller finne en annen måte å svette er en stor hangover kur. Når du får kroppen i bevegelse og svette, overskytende alkohol vil gå ut av kroppen gjennom svettekjertlene. Men sørg for å drikke omtrent fire åtte unse glass vann før du drar på treningsstudio, ellers kan du ende opp dehydrert.

Herbal rettsmidler

drikke te laget med ingefær eller timian vil bidra til å redusere kvalme under enhver omstendighet, og begge er gode valg hvis du er i bakrus. I tillegg til å gjøre kvalmen går bort, vil du bli fuktighetsgivende kroppen din. Honning er et annet populært middel, men du må ta mye av det --- 05:58 teskjeer omtrent hver halve time før du begynner å føle deg bedre. Honning er høy kalium, som hjelper dempe alkohol cravings, og sukkeret hjelper kroppen raskt forbrenne eventuelle gjenværende alkohol.

Alka Seltzer

Alka Seltzer har lenge vært ansett som en nesten umiddelbar bakrus middel. Drikk det når du våkner opp og din bakrus kan være borte i mindre enn en time. Denne medisinen har elektrolytter, og er utviklet for å behandle klassisk bakrus symptomer, blant annet hodepine, kvalme og fordøyelsesbesvær. Plus, tar du den med vann, hjelper deg hydrat.

Fuits og Grønnsaker

Bananer er en langvarig bakrus kur som de er fylt med kalium og elektrolytter. Kalium vil hjelpe dempe suget etter alkohol og det ser ut til å slå seg ned i magen. Tomater og tomat juice er en annen vinner, som de er høye i fruktose, som vil hjelpe kroppen din raskt forbrenne alkohol igjen i kroppen din. Noen sverger at persimmons og rå kål vil hjelpe avta hodepine symptomer, mens en kombinasjon av lime juice, sukker og åtte gram vann vil også bidra til heve blodsukkeret.

Advarsler

Mens du tar aspirin, ibuprofen eller acetomeniphin kan virke som en god idé når du har en bakrus, er det best å unngå disse alternativene. Når det blandes med alkohol, kan alle tre av disse stoffene skade leveren din. Av merkenavn, betyr dette holde seg borte fra Tylenol, Excedrin og enhver form for aspirin.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------