Stilling: helse > hjertesykdom >

baby meningitt symptomer

   Symptomer på hjernehinnebetennelse hos babyer er vanligvis de samme som i eldre barn, men det finnes andre som bare finnes hos spedbarn. Det kan være vanskelig å diagnostisere hjernehinnebetennelse i en baby på grunn av deres manglende evne til å uttrykke sine symptomer. Det er kritisk for foreldre og omsorgspersoner til å være årvåken og se deres baby nøye for hjernehinnebetennelse symptomer etter en forkjølelse eller ørebetennelse

First Signs

En baby som har en hjernehinnebetennelse infeksjon er ofte irritabel og apatisk. Han kan ha feber i tillegg, og være vanskelig å trøste. Meningitt infeksjoner kan også føre til gulsott hos babyer. Gulsott er en medisinsk tilstand som viser seg som et gulaktig skjær i huden.

Key Symptomer

Det er mer alvorlige symptomer som indikerer mulig tilstedeværelse av hjernehinnebetennelse i en baby. En baby som bare er i stand til å suge svakt eller som har lavere enn normal temperatur kunne stille meningitt symptomer. The soft spot, eller fontanell, på toppen av en baby hode kan bule når han har hjernehinnebetennelse. Et skingrende skrik og en stiv nakke eller stive er også symptomer på hjernehinnebetennelse i en baby.

Dehydrering

På grunn av apati som kommer med en hjernehinnebetennelse infeksjon, kan babyer har problemer med å drikke melk eller formelen. I tillegg kan feber og svette rane barnets kropp av sårt tiltrengte væsker. På grunn av dette, kan hjernehinnebetennelse hos babyer føre til farlige nivåer av dehydrering. Dehydrering hos spedbarn må behandles med IV væsker.

Kramper

Babyer lider av hjernehinnebetennelse kan få krampe. Disse krampetrekninger kan være farlig, så vel som alarmerende til foreldre og omsorgspersoner. En lege vil forskrive krampestillende medisiner for å eliminere eller redusere kramper. Sikre at ingenting er i babyens munn og snu babyen til den ene siden kan redusere fare under krampetrekninger mens du venter på medisinsk behandling.

Hensyn

Medisinsk fagfolk blir kontaktet umiddelbart å vurdere symptomer på hjernehinnebetennelse hos babyer, fordi meningitt kan være dødelig. Mange av symptomene på hjernehinnebetennelse kan lindres av medisinsk intervensjon. I tillegg kan rask anvendelse av antibiotika hastighet utvinning for babyer med hjernehinnebetennelse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------