Stilling: helse > hjertesykdom >

bivirkninger av yerba kompis

   Yerba mate er en art av kristtorn native til Sør-Amerika. Også kjent som llex paraguariensis, er yerba mate en aktet urt i Sør-Amerika, og kalles "drikke til gudene. " I Sør-Amerika yerba mate er konsumert daglig for sin helsemessige fordeler av vedvarende energi og mental klarhet. Men yerba kompis bivirkninger kan påvirke en persons helse

Fordeler

Yerba kompis løv og kvister kan være nedsenket og nytes som en te. Yerba mate er antatt av sin drinkers å være gunstig som et sentralstimulerende, en vann pille, og som et antidepressivum. Yerba mate er også tenkt av sin alkoholbrukere å lindre hodepine og fremme vekttap.

Side Effects

Yerba mate er ikke regulert av Food and Drug Administration (FDA). Brukerne opplever at yerba kompis har mange bivirkninger. Yerba mate kan øke blodtrykket, påvirker hjerterytme rate og forårsake svingninger i blodsukkeret. Yerba mate også kan forårsake rødme i huden, kvalme, oppkast, irritabilitet, nervøsitet, hodepine og økt vannlating.

Advarsler

Det har blitt anbefalt av den medisinske profesjon å ringe helsepersonell når du tar yerba mate dersom en person opplever noe av det følgende: magesmerter, gul hud, mørk urin, feber, muskelrykninger , uvanlig rask eller langsom hjerterytme eller uregelmessig hjerterytme.

Hensyn

Helsepersonell også tips om at en person tar kontakt med lege før du tar yerba mate hvis denne personen har leversykdom eller høyt blodtrykk. Årsaken er at yerba mate kan fungere som en stimulerende.

Advisory

Helsepersonell også råde gravide kvinner til ikke å bruke yerba mate fordi det er en urt uregulert av FDA som kan øke helserisiko for fosteret.

Medisin Interaksjon

Yerba mate kan også samhandle med flere forskjellige medikamenter som vann piller, sentralstimulerende midler og selv store mengder koffein. Folk drikker yerba mate kan være lurt å kontakte helsepersonalet mens du tar yerba kompis og følgende legemidler for å se om det er tilrådelig: furosemid, cimetidin, ciprofloxacien, teofyllin, psuedophedrine og hoste og forkjølelsesmidler som inneholder sentralstimulerende midler.

Mulige Cancer RSK

Ifølge Mayo Clinic, kan yerba mate også være forbundet med en økt risiko for kreft i munn, spiserør og lungene hvis brukeren røyker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------