Stilling: helse > hjertesykdom >

hva er en over-the-counter nail sopp behandling?

   Neglesopp kan være relativt vanskelig å behandle fordi sopp og gjær sporer som kan føre smitten faktisk lever under negl, der det er vanskelig for aktuelle medisiner å nå. Er Over-the-counter nail sopp behandlinger selges på de fleste drugstores, enkelte dagligvarebutikker og apotek

Funksjon

De fleste over-the-counter (OTC) nail sopp behandlinger drepe sopp på overflaten av neglen og huden rundt, men er ikke i stand til å nå og drepe soppen smitte dypt under neglen. De fungerer ved å hemme soppvekst og hindre den friske nye-vekst av neglen fra å bli smittet. Noen OTC medisiner har også kremer eller antibakterielle egenskaper til ytterligere fart i helbredelsesprosessen.

Typer

OTC medisiner for nail sopp kommer i forskjellige former. En type er anti-sopp krem eller lotion som spres på overflaten av neglen og huden rundt den infiserte spiker. Det er også maling-on væsker, hvorav noen tørre som en neglelakk. Andre er fet og suge inn i vev rundt spiker, samt spiker selv.

Hensyn

OTC spiker sopp behandlinger anses tryggere enn reseptbelagte anti-fungal medisiner fordi de brukes lokalt til å behandle spiker eneste, og brukes direkte til det infiserte området. Noen anti-sopp reseptbelagte medisiner, aktuell og muntlig, kan bære risikoen for hudirritasjon og leverskader.

Time Frame

OTC spiker sopp behandlinger som fungerer for å hemme vekst av sopp, og i noen tilfeller, bakterier. De stanser infeksjonen sprer seg til den nye delen av neglen som det er forming og voksende. Noen bedring i kvaliteten på spikeren kan være tydelig i de første ukene av å bruke en OTC behandling. For å forhindre en gjentakelse, bør behandlingen fortsette til det sunne spikeren har helt erstattet den berørte spiker.

Misforståelse

Mange antar at, fordi en OTC nail sopp behandling brukes lokalt, vil det ikke behandle soppen så effektivt til muntlig reseptbelagte medisiner. Fordi muntlig medisiner er vanligvis ikke tatt for varigheten av gjenvekst av neglen, er reinfeksjon vanlig. OTC anti-sopp behandlinger er vanligvis brukt til det ikke er tegn på infeksjon, og spikeren har helt regenerert. Det kan ta litt tid, men de fleste er vellykkede i behandling av soppinfeksjoner når det brukes i en lengre periode.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------