Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å behandle unge rusmiddelmisbrukere

  Rus er raskt å bli mer et problem for vår ungdom enn den var tidligere. Med konstante tilgjengeligheten av flere og ulike typer av narkotika, må foreldrene i dag være kontinuerlig i beredskap for skiltene. Den unge stoffet overgriperen vil vise tegn på at vil være lettere å få øye på hvis foreldrene vet hva du skal se etter og er villig til å utdanne seg. Saving våre barn fra seg selv er ikke en enkel jobb, og vil ta tålmodighet, kjærlighet og riktig behandling

trenger Du:
luftfukter filter.
kaldt vann.
tørt håndkle.
våt svamp.
blekemiddel eller eddik.


en.
Vær oppmerksom på at helt annen atferd for din ungdom er et tegn på narkotikabruk. Gjenkjenne røde øyne, økt sult og lo ukontrollert som symptomer på narkotikabruk. Se og se om de ikke får sove, har perioder med uendelig energi og er stadig fikle fordi disse er symptomer på sentralstimulerende midler. Hold styr hvis du ser dem beveger seg som i sakte film og vise svært dårlig reaksjonstid da disse er symptomer på bruk av barbiturater og opiater. Se etter endringer i klær de bruker, for eksempel lange ermer selv om sommeren, kronisk hoste, plutselig vektøkning eller tap og neseblod og tannproblemer, fordi de er alle tegn på narkotikabruk.
To.

Søk øyeblikkelig hjelp. Ikke la ungdommen lure deg til å tro de ikke å bruke narkotika hvis du mistenker at de har blitt. Ta ham /henne for en test, og fysisk for å finne ut hva slags stoffer de bruker og hvilke skader som er gjort. Snakk med fastlegen din og få en henvisning for programmer som han anbefaler.
tre.
Forbered deg selv for å øve tøff kjærlighet, ved å se hva du har lært om rusmisbruk. Vet på forhånd barnet vil tigge, gråte, skrike, ber dere innstendig om å ta ham med hjem, lover at han aldri vil gjøre narkotika igjen og spør deg hvorfor du gjør dette for ham. Forhindre at barnet blir en statistikk etter gjenstående fast og bestemt på å sette en stopper for den destruktive oppførselen til narkotikamisbruk.
Fire.
Ta den unge til renseanlegg du og legen din bestemmer er den som skal brukes. Sett en stopper for tilgjengeligheten av ekstremt farlige stoffer ved å logge seg inn i en pasient-anlegget. Følg reglene av anlegget ved å bo borte for den nødvendige tiden mens ungdom er å justere. Ring for å sjekke på henne, men utenfor kontakten ikke lov når ungdommen først kommer inn i anlegget.
Fem.
Forstå at terapi, rådgivning, gruppemøter og atferdsmessige grenseverdiene er en del av behandling som er konsekvenser som må aksepteres for å ha brutt disse grensene. Støtt de ansatte som de ansetter målsetting, tilbakemelding fra kolleger i gruppearbeid, trening i avslapping, endring av atferd og reelle utfordringer som fotturer, fjellklatring og andre fysiske trening.
6.

Bli sterk og bestemt på å kvitte ditt barn av påvirkning av rusmidler. Forbli standhaftig i sin bo inntil anlegget sier han er klar til å forlate. Visit når han er klar, og snakke med ham om hans problem. Forklar dem at du kommer til å gjøre det som trengs for å hjelpe ham forbli rusfrie.
7.
Se for en gjentakelse av rus når hun blir løslatt fra renseanlegg. Gjør dette subtilt og aldri la henne tro at du forventer henne å vende tilbake til sin tidligere oppførsel. Støtte og tro på din ungdom og være tilgjengelig når hun trenger å snakke.

Tips og advarsler


 • En in-pasient anlegget vil være det beste for et stoff misbruk som bruker barbiturater, kokain, PCP og andre "harde" stoffer. Tøff kjærlighet er nødvendig for å forberede deg selv å høre appeller av ungdom. Statistikk har vist at de som er i et behandlingsprogram for et år er mindre tilbøyelige til å gå tilbake til narkotika enn de som var inne for mindre enn ett år.
 • Skiltene for ulike typer rusmidler ikke kommer til å være det samme. Ekstreme endringer i atferd er ett tegn på at ungdommen bruker noen form for narkotika. Rusbehandling vil ikke være en rask løsning på den unges problem. Dette kan ta litt tid så forberede dette og se framover i stedet for den nåværende.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------