Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å gjenkjenne autisme

   Det er ingen kjent grunn til autisme. Forskere har ingen anelse om det kunne være på grunn av vaksinasjon eller fra maling eller luft per en lokal ekspert for en autisme organisasjon. Forskere prøver å finne en kur til puslespillet. I dag ett av 150 barn født i USA er autist. 80% er gutter, og ingen vet hvorfor
en.
Annen Autism ekspert uttalte DNA kan spille en rolle. Hun kommenterte også at i dag det er mer forurensning og flere kjemikalier er satt på våre matvarer som kan definitivt korrelerer. Rekkevidden av autistisk forstyrrelse kan være fra Aspergers scenen, som er en svært mild form for autisme til en mer alvorlig utvikling funksjonshemming.
To.
En forelder på en lokal autisme Walk oppgitt barnet utviklet seg normalt til ca 18 måneder. Da barnet begynte å gå i sin egen lille verden, sluttet i samspill med familie, sluttet å svare på hans navn og med ord.
Tre.
Barnet eller voksen med autisme kan vise en manglende evne eller vanskelig å utvikle vennskap. Noen ganger kan en høy miljø forstyrrer en autistisk person, som de føler seg alt som skjer med dem eller kommer mot dem på en gang.
fire.
Noen av de første symptomer på autisme er rundt 6 måneder per eksperter. Et barn kan mangle øyekontakt eller barn vil fokusere på enkelte aktiviteter som for eksempel å stirre på en lyspære eller spille med sine leker på uvanlige måter. En Autistic barnets språk utvikler seg langsomt ved hjelp av bevegelser i stedet for ord, å bruke en uvanlig mye tid alene, overaktiv eller passiv atferd, kan tvangstanker med et enkelt element eller en idé, uvanlige reaksjoner på fysiske fornemmelser, og aggressiv eller voldelig atferd også være symptomer på autisme . Autisme er en nevrologisk lidelse, og forekomster av sykdommen øker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------