Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å øke selv verdt for en diagnostisert med Alzheimers sykdom

  Om lag 4. 5 millioner amerikanere lever med Alzheimers sykdom, og om lag 14 millioner vil ha Alzheimers i år 2050, med mindre en kur kan bli funnet. For eldre som lider av sykdommen, kan livskvalitet bli forbedret gjennom psykiske og fysiske aktiviteter. Deltar i disse aktivitetene kan øke egen verdi og oppmuntre til en følelse av nytteverdi, som ellers kan ha blitt glemt. Her er fem aktiviteter å øke selv verdt for noen diagnostisert med demens og hukommelsestap.

Du trenger:
Meal Planner
. Sunn mat.


en.
Fokuser på et tidligere yrke. Bygg en aktivitet stasjon rundt en tidligere karriere. En aktivitet stasjon kan være så enkelt som en kurv eller et lite område i et rom. For eksempel for noen som en gang var en lærer en tavle, lærebøker og penner og papir ville være hensiktsmessig. For en sekretær, kanskje en arbeider vintage skrivemaskin ville tillate en forbindelse til fortiden.
To.
Utforsk en rutinemessig aktivitet. Aktiviteter for de med Alzheimers trenger ikke å være komplisert. Noen ganger kan en veldig enkel aktivitet kan være terapeutisk. Lag en klesvask sammenleggbar stasjon ved ganske enkelt å plassere klær i en kurv. Sorter tøyet etter farge, henge våte klær på en ekstern linje eller organisere klær er andre aktiviteter som kan gjøres på rutinemessig basis.
Tre.
Gi fysisk trening. Øvelse kan finnes ved å oppmuntre hjelpe med aktiviteter som vasking en bil. Sensorikk, motorikk og evnen til å fokusere på en bestemt oppgave er alle fordelene med denne aktiviteten. Andre fysiske aktiviteter inkluderer hagearbeid, dans og turer i naturen.
Fire.
Reminiscing om fortiden. Snakker om fortiden kan oppmuntre selv verdt. Hold en bok av notater og bilder som tenne minner. Snakk om en persons livshistorie, med opplysninger som sin første jobb, stedet for en første date, og andre minner som kan være glemt i fremtiden.
Fem.
Oppmuntre Stadig Life Skills. Når man lider av Alzheimers sykdom kan ikke lenger få omsorg hjemme, se på et samfunn som har livets ferdigheter stasjoner. Eksempler på dette inkluderer kjøkken innstillingene, forfengelighet og barnehage innstillinger. Daglig samspill og oppmuntring av aktiviteter ikke bare fordeler en lever med Alzheimers, men pleier også. Tilbyr aktiviteter som kan nytes sammen vil styrke både liv.

Tips og advarsler


 • Husk å inkludere aktiviteter som inkluderer utendørs
 • Oppfordre andre familiemedlemmer til å delta
 • Enkelt aktiviteter oppmuntres.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------