Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du bruker solkrem til et aktivt barn

  Søn sikkerhet er så viktig for deg og barnet ditt, men få solkrem på et barn kan være en tøff jobb. Solkrem må settes på igjen hver 2 time og det er enda vanskeligere, spesielt når barnet leker eller svømming og ønsker ikke å samarbeide. Her er noen tips for å hjelpe deg å få den solkrem på barnet ditt

Du trenger:. .
Solkrem


en
Prøv å finne en solkrem som din. barnet liker. Dette kan bety at du kjøper de dyrere flasken fordi det har en karakter de liker på den eller de fargede slag fordi de liker å late som et monster når de bærer det. De er mye mer sannsynlig å bruke en solkrem som de har plukket ut eller synes er kult.
To.
Kjøp en spray solkrem for Viktig! Etter at de har vært i vannet i en time (ikke gå mer enn 2 timer uten Viktig!) Disse kommer i pumpe spray flasker og spraybokser og kommer i en rekke dufter og barnevennlig versjoner. Dette er også et godt valg for stranden, kan det sprøytes direkte på sand dekket barn. Først bruke et håndkle til å børste av så mye sand som mulig.
Tre.
Påfør solkrem før du forlater huset, selv bare for å spille i bakgården. Den trenger tid til å suge inn og det er lettere å bruke det som barnet ditt er å få kledd, eller bare å komme ut av badekar eller dusj.

Tips og advarsler


 • Du trenger ikke og bør ikke gni det i helt, la det være synlig på huden sin, vil den suge inn raskt.
 • Det er så mange solkremer der ute eksperimentere med ulike gater for å finne ut hva som fungerer best for barnet ditt.
 • Søn verneklær og badetøy, iført hatter og solbriller vil minimere mengden solkrem barnet ditt har å bære.
 • Unngå å få den i øynene og i munnen være spesielt forsiktig med spray type.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------