Stilling: helse > hjertesykdom >

seksuelle bivirkninger av Flomax

   Flomax er reseptbelagte medisiner som brukes til å forbedre vannlating hos menn som har forstørret prostates. Denne tilstanden er også kjent som benign prostatahyperplasi. Flomax beroliger kroppens arterier og vener, slik at blod kan strømme gjennom lettere. Flomax slapper også prostata og blærehals muskler, slik urinering enklere. I tillegg til andre bivirkninger, kan Flomax føre til seksuelle bivirkninger av unormal utløsning eller smertefulle og /eller unormalt langvarige ereksjoner hos menn som tar det.

funksjoner

Unormal ejakulasjon, en seksuell bivirkning av Flomax, er et begrep som refererer til ulike ejaculatory problemer et menneske kan oppstå når du tar denne medisinen. Noen menn kan ikke være i stand til å ejakulere i det hele tatt. Andre opplever en redusert mengde ejakulere. Noen ganger skjer retrograd ejakulasjon-der ejakulere går inn i blæren i stedet for ut av kroppen. Smertefull ereksjon, eller ereksjon som varer lengre enn fire timer, er en annen seksuell bivirkning av Flomax.

Hensyn

I kliniske studier opplevde om lag 18 prosent av mennene som tok høyere 0,8 milligram daglig dose av Flomax unormal utløsning. I de samme studiene, opplevde om lag 8 prosent av mennene tar nedre 0,4-milligram daglig dose av Flomax unormal utløsning. Denne seksuelle bivirkningen bedt om lag 1,6 prosent av mennene å slutte å bruke Flomax.

Forebygging /løsning

Det er ikke mulig for en lege eller lege for å forutsi om en mann som vil oppleve seksuelle bivirkninger eller unormale utløsning tar Flomax . I noen tilfeller er slike bivirkninger som ikke er direkte forårsaket av medisinen. Den eneste måten å unngå dette problemet-eller løse det -. Er ved å avslutte bruken av Flomax

Other Side Effects

I tillegg til de seksuelle bivirkninger av Flomax nevnt ovenfor, bør menn være oppmerksom på andre mulige bivirkninger av denne medisinen. Alvorlig svimmelhet og /eller besvimelse regnes alvorlige bivirkninger som krever umiddelbar oppmerksomhet. Mindre alvorlige bivirkninger kan være lavgradig svimmelhet eller søvnighet, søvnløshet, eller en rennende og tett nese og sår hals.

Advarsel

Menn bør informere legen sin av andre reseptbelagte medisiner de tar før du tar Flomax. Også personer som tar Flomax bør unngå å kjøre eller gjør andre aktiviteter som krever en klar og fokusert sinn. I tillegg bør alkohol unngås hos personer som tar Flomax.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------