Stilling: helse > hjertesykdom >

symptomer på ikke drikker nok vann

   Menneskekroppen er 60 til 70 prosent vann. Når en person ikke drikker nok vann, kan det ha negative virkninger på kroppen og måten den opererer. Ikke drikker nok vann påvirker din helse. Ifølge NaturoDoc. com, kan mennesker overleve uten mat for en heidundrende to måneder, men kan bare gå uten vann i noen dager før kroppsfunksjoner er kompromittert. Blant annet, spyler vann ut giftstoffer i kroppen og holder viktige organer fuktig slik at de kan fungere

Du trenger:.
Bringebær blad te.
Kokende vann.

symptomer på dehydrering

Når en person slutter å drikke vann eller drikker ikke nok, de kan bli dehydrert. Symptomer på dehydrering inkluderer tørr og klissete munn, innsunkne øyne, ikke produserer nok tårer, liten eller ingen urinmengde og apati, ifølge National Institutes of Health. Folk som ikke drikker nok vann kan også utvikle lavt blodtrykk og rask puls.

Hva skjer hvis du ikke drikker nok vann?

Kroppen kan ikke overleve uten vann. Vannforbruket hjelper kroppen puste, fordi det fukter lungene. Lungefunksjon kan bruke opp til en halvliter vann hver dag, redusere kroppens fuktighet gjennom utpust. Når at væsken ikke blir erstattet, blir det vanskelig å puste. Folk som ikke drikker nok væske kan også få overflødig kroppsfett, har dårlig muskel tone og en redusert evne til å fordøye maten.

Hvor mye vann bør People drikke per dag?

De fleste mennesker lever i en tilstand av dehydrering og vet ikke engang det, ifølge NaturoDoc. com. Men, hvis folk følger den generelle anbefalingen om å konsumere åtte til ti glass vann om dagen, kan de holde riktig hydrert. Dette vannet inntaket bør spres utover dagen så det er ikke konstant trang til å ta turen til badet.

Koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer

Mens koffeinholdige og alkoholholdige drikker er flytende, har de ikke nødvendigvis slukke tørsten . Dette er fordi produkter som brus, kaffe og øl føre til at kroppen blir dehydrert. Disse drikker faktisk skynde kroppens eliminering av væsker. Når dette skjer, er milde symptomer på dehydrering erfarne, inkludert halsbrann, magesmerter, smerter i korsryggen, hodepine og depresjon.

Spise et sunt kosthold

Spise et sunt kosthold som inneholder minst fem porsjoner frukt og grønnsaker dag er også viktig, siden de fleste av kroppens daglige væskeinntak kommer fra hva vi spiser. Hvis du oppdager at du er ekstremt tørst, ikke spise et sunt kosthold, eller følelse dehydrerte, drikke kaldt vann enn varmt vann. Ifølge Southern Cross Health Insurance, absorberer kroppen kalde vannet raskere.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------