Stilling: helse > hjertesykdom >

Slik finner du topp 10 grunner til å utøve

   Hvis du sliter med å finne motivasjon til å holde seg til en trening rutine, en liste over de ti beste grunnene til trening kan være nyttig. Post listen på speilet på badet eller i et annet godt synlig sted i hjemmet ditt til å gi deg den insentiv du trenger for å fortsette å streve mot dine fitness mål
en.
Trening gir deg et løft i selvtillit og selvfølelse. Mange begynner en treningsøkt program med det enkle målet for å miste vekt. Mens det er sant vekttap kan øke selvtilliten, det handler om å presser kroppen din til å nå nye mål kan være en tillit booster også. Enten du mestre en vanskelig yoga positur eller kjører en mil for første gang siden videregående skole, gir trening du stolthet i all kroppen kan utrette.
To.
Glem den dumme jock stereotype; studier har vist regelmessig trening kan faktisk øke hjernen din makt. Det er nå enda vokser tyder jobbe ut kan redusere risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom og andre mentale lidelser.
tre.
I mange tilfeller kan fysisk trening øke kreativ tenkning. Enten du liker maleri, skulptur, skriving, eller spille musikk, kan du finne nye ideer kommer mye lettere etter en god treningsøkt.
Fire.
Kunne ditt kjærlighetsliv bruke et løft? Regelmessig trening har vist seg å forbedre seksuell ytelse, trivsel, og ønske.
Fem.
Trening er en positiv måte å avlaste stress, i motsetning til røyking, drikking, eller tilbringe timer foran fjernsyn. Etter en dårlig dag på jobben, ta frustrasjoner ut på tredemølle!
6.
Har du alltid føler deg trett i løpet av dagen? Arbeid er en fin måte å øke din energi. Mens koffein og sukkerholdig snacks kan gi deg et midlertidig boost, gir trening du utholdenhet til å holde det gående hele dagen lang.
7.
Regelmessig trening gir deg et sterkere immunforsvar, som betyr at du ' ll deal med færre sykdommer gjennom hele året. På lang sikt, å grunner trening også lavere blodtrykk, lavere dårlige kolesterolet nivåer, og en lavere puls.
8.
Hvis du blir alvorlig syk, øker trening kroppens evne til å gjenopprette. For eksempel, regelmessige treningsøkter hjelp raskere utvinning fra cellegift behandlinger og forbedre en persons odds for å overleve et hjerteinfarkt.
9.
Folk som trener regelmessig har færre problemer med søvnløshet. Hvis du sliter med å få en god natts søvn, er trening en bedre løsning enn over disk søvn hjelpemidler.
10.
Spille en sport sammen kan være en fin anledning til å sosialisere med venner og familiemedlemmer. Hvis du er på et budsjett, husk at det å jobbe ut er også en ganske rimelig fritidsaktivitet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------