Stilling: helse > hjertesykdom >

Slik oppdager mugg i en leilighet

   Mold som vokser i levende mellomrom, spesielt i områder som kan være små og kompakte som en leilighet, kan føre til helseproblemer. Det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på mugg og for raskt å eliminere problemet

Du trenger:.
Ansiktsmaske
. Gummihansker.

Mold i ditt hus


en.
Gjennomføre en inspeksjon deg selv å finne ut om leiligheten har mugg. Bruk alltid hansker og munnbind ved testing eller innsamling av mugg prøver. En avslørende symptom er en jordnær eller muggen lukt, særlig rundt våte områder som bad, kraner, klimaanlegg, dusj gardiner og bod i kjeller. Se etter sort, hvit, grå, gul eller grønn vekst som ser ut som bomull eller fløyel. Et annet tegn kan være at matvarer blir det mugg raskt, selv om de er i kjøleskapet. Hvis du føler deg bra utenfor leiligheten, men får symptomer på hoste, rennende øyne eller andre allergisymptomer innendørs, kan det hende at leiligheten har mugg. Du kan også kjøpe mold testing kits på internett.
To.
Identifiser slags mugg i leiligheten din. Mugg i leiligheten din er aldri ønskelig, og alle former kan føre til allergier. Imidlertid er svart mold, som er grønn og svart i utseende og virke ujevn eller flekkete på overflater, farlig og bør umiddelbart fjernes.
Tre.
Gjenkjenne farlige symptomer på svartsopp . Du kan ha svart mold allergi hvis du er mye slapp uten noen åpenbar årsak, har alvorlig hodepine, utslett, astma-lignende symptomer, eller hvis du opplever å høre eller hukommelsestap problemer.
Fire.

Se etter tegn på flom-eller vannskader. Et hjem som er blitt oversvømmet eller gjennomvåt er utsatt for mugg invasjon. Hvis du er i tvil, spør utleier om leilighetene over, under eller på begge sider av dere noen gang har oversvømmet. Se etter skjeve tellere, skap eller gulv.
Fem.
Leie en mold inspektør, hvis du fortsatt i tvil om formen innholdet i leiligheten din. Du kan finne en privat inspektør ved å søke på Internett eller telefonkatalogen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------