Stilling: helse > hjertesykdom >

Slik unngår hetetokter den naturlige måten

  Hot blinker er generelt beskrevet som opplever fysisk og følelsesmessig drenering langs med hodepine, kvalme, søvnløshet, svetting og rødhet på brystet, halsen og ansiktet. For å forhindre eller redusere hot flash flare ups, er det en rekke naturlige løsninger som du kan utforske å effektivt bekjempe symptomene

Du trenger:. . .
Vann


1

Pust dypt og sakte når du føler at en varm flash kommer på. Prøv å utvide din brystkasse som du puster å utløse parasympatiske nervesystemet fungerer og bidrar til å regulere kroppens temperatur. Dessuten er dyp pust et flott for lindrende stress, noe som også utløser hetetokter.
To.
Spis akkurat riktig mengde mat. Fordøye store mengder mat i en tid øker kroppstemperaturen. Til kvinner som er på sitt menopausal alder, dette resulterer ofte til hot flash fakkel-ups. Det ville være bedre å spise mindre og hyppigere måltider gjennom dagen.
Tre.
Spis riktig type mat for å unngå å snuble din varm flash knappen. Vær forsiktig med å spise mat som vanligvis utløser angrepene. Hot og krydret mat samt varm drikke og alkohol er vanlig flash beslutningstakere.
Fire.
Drikke vann. For alle som er utsatt for å få hetetokter, bor hydrert er avgjørende for kroppens kjølesystem. Drikker opp 48 gram av vann gjennom hele dagen vil hindre kroppen mot overoppheting.
Fem.
Slutte å røyke. Tobakk er en av de velkjente utløsere av hetetokter. I tillegg til å røyke tobakk sigaretter, er det også viktig å holde seg borte fra å bruke rør eller skråtobakk.
6.
Oppbevares kjølig. Under varme og fuktige årstider, gi opp dine dyner for flere lag av lys dekker for å holde deg kjølig. Skru ned termostaten, åpne vinduer og sette din hjemme Ventilasjonsanlegget å fungere.
7.
Unngå å bo utendørs på varme og fuktige årstider. Avkall turer til hot tub. Nøkkelen til naturlig unngå hetetokter fra å komme på er å bo på kule spots, som hindrer kroppen fra å varme opp.
8.
Bruk klær med lag og wicking. For eksempel kan du bruke en lett stridsvogn toppen over en bluse. Dette bør du kunne slippe blusen i tilfelle kroppen din plutselig begynner overoppheting. Det er nye stoffer som kan veken ut svette vekk fra huden, la det kjølig og tørt.
9.
Ta en yoga klasse å håndtere stress. Stress vil alltid være en del av livet ditt. Men for å unngå hetetokter, må du lære hvordan du kan redusere stress. Mange kvinner har gjort det ved å gjøre meditasjon, yoga og andre avspenningsteknikker. Får regelmessig massasje er også nyttig i denne forbindelse.
10.
Øvelse daglig. Trening er den sunneste måten å øke ditt aktivitetsnivå, som tilfeldigvis har en positiv effekt i å unngå omtrent alt som utløser hetetokter.

Tips og advarsler


 • Hot blinker begynner vanligvis før en kvinne har sluttet å ha menstruasjon og stoppe et par måneder etter at perioden har stoppet. En vanligvis mild og sjeldent varm flash angrep kan lett bli løst ved hjelp av en vifte og et glass kaldt vann eller juice. Koffein og slankepiller ble også funnet å føre varm flash flare ups.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------