Stilling: helse > hjertesykdom >

baby astmasymptomer

   Astma er en svært alvorlig puste tilstand at noen babyer utvikler tidlig i livet. Den eksakte årsaken er ukjent, men mange tror at det er visse triggere som for eksempel genetikk, forurensning, og fysiske svekkelser som kan føre til en baby å oppleve astmasymptomer. Astma er svært plagsom for både barnet og foreldrene. Foreldre kan bli veldig skremt når de ser deres barn sliter med å puste. Barn og babyer har et mye mindre luftveier enn voksne, slik at symptomene kan være mer alvorlig.

Kramper

Kramper kan oppstå i luftveiene blir irritert. Luftveiene blir strammere gjør det vanskelig å puste. Et angrep kan vare i flere minutter til timer, og et alvorlig angrep kan kreve medisinsk behandling. Når et barn har en alvorlig astma angrep, kan de begynne å få panikk eller selv gå inn i sjokk fordi det ikke er nok luft å komme seg gjennom.

Gispende

Babyer kan hakeslepp da de kjemper for å puste på grunn av tetthet i sitt bryst. Sliter med å puste fører til at barnet til å arbeide hardt for å få all luft de kan inn i en mye mindre trange luftveier. Gisper kan vare i noen sekunder eller flere minutter. Det beste å gjøre når et barn er gisper, er å holde ham eller henne rolig.

Hvesing

Hvesing er en lyd som er produsert fra pusteproblemer. Barnet kan hvese som han eller hun puster fordi bare en liten mengde luft kommer gjennom. Tungpustethet ligner gisper, men i et lavere tempo. Lyden av hvesing ligner på lyden av piping i lungene området hver gang barnet inhalerer eller puster ut.

Hoste

En mild astma symptom er hoste. Hoste resultater fra luftveiene som er trange og irritert, ligner på forkjølelse. Den hoste produseres er en tørr hese hoste. Noen andre ting som kan utløse astma hos babyer er allergener fra dyr dander, kakkerlakk allergener, mugg, kjemikalier, støv mites eller fjær.

Tetthet i brystet

Når mindre luft er i stand til å komme seg til lungene, en liten baby kan oppleve tetthet i brystet. Som han eller hun sliter med å puste, vil brystet bli veldig stramt fra puste innsats. En damp gni kan bidra til å løsne opp eventuelle slim eller slim i brystet og gjøre puste lettere.

Behandlinger for Infant Astma

Det er mange ting du kan gjøre for å hjelpe barnet å takle astma symptomer. Hvis symptomene er alvorlige, kan medisinering være nødvendig for å holde barnet fra å ha et alvorlig angrep. Babyer får ofte en avmålt dose inhalator (MDI) å behandle sine astma. I det siste, kalt inhalatorer der utstyrt med et medikament Albuterol Sulfate HFA, helt til et tryggere alternativ kalt Hydrofluronalkane ble funnet å være mer effektivt med babyer.

Noen babyer med astma er mangelfull i enkelte vitaminer som vitamin B6, vitamin C, Maganese, og selen. Finn vitaminer laget spesielt for spedbarn i tillegg til probiotika. Barn med astma har også lave nivåer av gastrisk saltsyre, noe som gjør fordøyelsen vanskeligere. Sunn flora kan bekjempe dette problemet ved å forbedre fordøyelsen. Morsmelk inneholder flora i tillegg til andre vitaminer. Barn som ammes har en mye lavere forekomst av astma og allergi.

Vurder å fjerne tepper og bytte til fliser eller tregulv. Teppe raser bakterier og andre astma triggere. Noen barn med astma vil også ha eksem i tillegg. Velg økologisk bomull klær og sengetøy, og holde seg unna sterke såper.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------