Stilling: helse > hjertesykdom >

bruk av sølv i luftfuktere

   Luftfuktere er maskiner som opprettholder en bestemt fuktigheten i et rom eller hjemme. Fuktighet er viktig å innendørs luftkvalitet. Miljøer med lav luftfuktighet kan bidra til luftveisinfeksjoner og veksten av bakterier og virus. Lav luftfuktighet kan også føre til en reduksjon i fuktighet i nesegangene forårsaker irritasjon, en økning i luftbårne allergener og støv, og økningen i allergi og astma symptomer. Miljøer med høy luftfuktighet kan stimulere vekst av sopp, mugg og støvmidd, igjen forårsaker en økning i allergi og astma symptomer.

Historie

Den historiske Problemet med fukter maskiner er måten deres reservoar av varme, stående vann kan gi en optimal habitat for. vekst av mikroorganismer, og hvordan deres luftstrøm og misting systemer deretter spre disse bakteriene gjennom luften. Dessverre brukte tidlig kjemiske løsninger for å drepe disse mikroorganismene også fordampet og kjemisk forurenset luften. På midten av 80-tallet alt det endret seg da nano-teknologi med sølv (sølv ioner) opprettet en anti-bakteriell med tilsynelatende uten kjemiske bivirkninger.

Fordeler

I en 2002 Journal of Wound Care artikkel av Lansdown han sier at "antimikrobiell aktivitet av sølv har blitt anerkjent av klinikere i over 100 år. " Men, til bruk av sølvioner vilje bekjempe bakterier, protozoer, sopp, spirochetes og andre mikrober ikke er beskyttet av proteinavleiring membraner i vandig (våte) omgivelser fant sted i 1986.

Nanosølv

Disse midten av 80-tallet patenter spredde seg raskt gjennom vann-og fukt-relaterte næringer som bassenger, spa og luftfuktere. Sølvioner ble funnet, da det ble testet i en 2006 Collart studie publisert av Journal of Water og helse, å holde bakteriell nærvær til mindre enn 2 prosent i reservoaret vann. Dette funnet klarlagt hvor effektivt sølv er en antibakteriell, antimikrobiell plantevernmidler lar vannet næringer å behandle vann uten å utsette forbrukerne for skadelige kjemiske tilsetningsstoffer.

Lett å bruke

Bruk av sølv som en anti-bakteriell har raskt trappet . Nyere, nano-teknologi sølv produktene gir en forbruker å sette inn en sølv ionisk "stick" i vannet reservoar av en luftfukter og hovedsakelig glem den for et år. Produktene fortsette å arbeide i lange perioder å redusere skadelige bakterier øke sikkerheten til luftfuktere, boblebad og bassenger.

Teorier /Spekulasjoner

Silver, slik som bruk i luftfuktere, produserer vannkvalitet tilstrekkelig for drikkevann. Det er imidlertid verdt å merke seg at EPA vurderer å regulere nanosølv som plantevernmiddel. Hvis dette skjedde det kanskje stanse salget av disse produktene til forbrukerne siden risikoen for nano-teknologi er fortsatt uklare. Nanosølv er i dag den vanligste kommersialiserte nanomaterial.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------