Stilling: helse > hjertesykdom >

bruken av solkrem

   Solkrem er ikke lenger et anbefalt produkt, er det avgjørende. De vitenskapelige bevisene om solens skadelige stråler er fengslende og utvilsomt peker på langsiktig helserisiko. Med riktig dekning, kan solskader lett unngås ved å bruke solkrem. Folk i alle aldre må være klar over konsekvensene av soleksponering uten solkrem beskyttelse

lange timer i solen

Hvis du skal sightseeing, til dyrehagen, eller bare på en lang tur, er det viktig å skumme opp for lengre perioder utendørs. Ører, toppen av føtter, nakke og kne caps er noen ofte savnet eller oversett områder som trenger solkrem beskyttelse. Hvis du kommer til å være på sjøen i lange perioder, må du være ekstra flittig om Viktig! Solkrem fordi vann forsterker effekten av soleksponering. Vanntette produkter varer rundt 80 minutter i vannet før den må gjøres på nytt.

Som Everyday Sun Protection

Mange kosmetiske produkter inneholder solkrem for å gi konstant beskyttelse mot solens skadelige stråler. Kremer, leppestifter og stiftelser inneholder solkrem beskyttelse som du ikke engang trenger å søke separat. Disse typer produkter beskytter deg hver dag under dine daglige aktiviteter som å gå på butikken eller spise lunsj ute.

Liggende Ut i Solen

De som forsettlig ligge ute i solen for å oppnå brunfarge trenger fortsatt til ansvarlige om å sette på et lag av beskyttelse mot solen. En solfaktor (SPF) på minst 15 er anbefalt og ikke mindre enn 30 for barn under 3 år gammel. Solkrem bør påføres 30 minutter før soleksponering og da bør brukes opp til hver 30 minutter hvis svetting tungt. Vanntett solkrem kan vare opptil 40 minutter, mens tungt svette.

Misforståelse

Solkrem er ikke bare å hindre huden din fra brennende. Det er å beskytte huden og kroppen fra langsiktige effekter som er forbundet med soling. Kreft er den viktigste ettervirkning av forlenget eksponering for solen uten beskyttelse. Bruke solkrem kan også bidra til å redusere rynker, solflekker og andre tegn på aldring.

Fordeler

Bredspektret solkremer beskytter mot både UVA og UVB stråler som er skadelige for huden. Jo høyere SPF, jo mer beskyttelse mot det meste UVB stråler. Jo færre direkte eksponering forekomster du har med sola, jo mindre sannsynlig er det å utvikle hudkreft og andre hudsykdommer assosiert med langvarig eksponering for solen. Soling kan være bra for kroppen så lenge huden din er beskyttet mot de mest skadelige aspekt av solen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------