Stilling: helse > hjertesykdom >

hva kan phendimetrazine forårsake?

   Phendimetrazine er en sympatomimetiske amin stoff. Lignende i effekt på kroppen som amfetamin, stimulerer phendimetrazine det sentrale nervesystemet forårsaker en reduksjon i appetitt samtidig som du øker blodtrykk og puls. Markedsføres under merkenavn som Bontril, Anorex-SR, Appecona og Statobex blant andre, er phendimetrazine foreskrevet for kortsiktig bruk i behandling av fedme

Økt Vekttap

Phendimetrazine når de brukes riktig, i forbindelse med tilsyn av lege, kosthold og mosjon, hjelper pasienten miste mer vekt enn med diett og mosjon alene. The maker av Bontril understreker det er for kortvarig bruk.

Alvorlige helsemessige komplikasjoner

Fordi det fører til en økning i blodtrykk og hjertefrekvens, kan phendimetrazine forårsake farlige helse komplikasjoner for de menneskene som lider av hjertesykdommer, hypertensjon, glaukom og åreforkalkning. Ingen lider av disse sykdommene bør ta denne medisinen.

Legemiddelinteraksjoner

Folk som tar MAO-hemmere eller misbruke narkotika og /eller alkohol bør ikke bruke phendimetrazine. MAO-hemmere er hjernens kjemi endre legemidler brukt til behandling av depresjon. Samspill mellom Phendimetrazine og MAO-hemmere er kontraindisert, som betyr at de bør aldri brukes på samme tid. Interaksjon kan føre til døden.

Svimmelhet

Fordi phendimetrazine er et sentralstimulerende, kan det forårsake en bruker til å oppleve svimmelhet, uklart syn eller rastløshet. Hvis tatt for sent på dagen, kan det føre til så lett å sove.

Flere Side Effects

Selv om sjeldne, noen alvorlige bivirkninger som kan være forårsaket av bruk av pahendimetrazine inkluderer alvorlig hodepine, allergiske reaksjoner, hallusinasjoner, endringer i hjertefrekvens eller blodtrykk. Søk medisinsk hjelp på en gang for alle disse symptomene.
Snakk med legen din umiddelbart dersom du opplever endringer i tarmen atferd, tørr munn, søvnløshet, hodepine, rastløshet eller skjelvinger.

Advarsler

Phendimetrazine er en meget kraftig medisin som aldri skulle bli tatt uten et tett medisinsk tilsyn. Fortell legen din om eventuelle sykdommer du har og alle medisiner du tar før du bestemmer deg for å ta en phendimetrazine for behandling av fedme.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------