Stilling: helse > hjertesykdom >

hva som forårsaker gule tåneglene?

   Har du angst ha en pedikyr fordi du vet at under at lummer nyanse av rødt som du er sportslig på tootsies ligger stygg, tykk, gul tåneglene? Mange mennesker har gule tånegler og noen ganger gule negler, samt

Infeksjon

Den hyppigste årsaken til gule tåneglene er en soppinfeksjon, ifølge Footphysicians. com. Når soppen utvikler seg, fører det til at klør for å reise opp, bli tykk og spikeren blir misfarget.

Årsaker

Hvis du alltid bruker polish på neglene, kan dette føre til at neglene til å bli farget. Det vil ta lang tid for de fargede klør for å vokse over, men når den gjør det den gule fargen vil bli borte. Hvis du lider av kronisk beinet hevelse, som kalles lymfødem, eller diabetes disse kan også slå neglene dine gule.

Symptomer

I følge Footsmart. com, produserer en spiker sopp andre problemer, inkludert pit merker på spikeren, og splitting av neglen. Neglene kan bli tykk og flassende. Hvis rusk samler seg under neglen din dette vil føre til en stygg lukt.

Hvordan Sopp Opererer

Det Mayoclinic. com rapporterer at sopp, som er mikroskopiske organismer som trives i mørket, kan være fordelaktig i noen henseender, men, på den annen side, kan også forårsake infeksjon og sykdom hos mennesker. Nail infeksjoner er ofte forårsaket av dermatofytter, som er en gruppe av sopp,. Men kan mugg og gjær også føre til en spiker soppinfeksjon

Expert Insight

Negler er spesielt utsatt for soppinfeksjoner fordi tær og føtter er fanget inne i mørke sko meste av tiden. Feet ofte svette, og dette gir det fuktige miljøet som sopp trives. I tillegg kan soppinfeksjoner være forårsaket av dårlig sirkulasjon til tærne. På grunn av dårlig sirkulasjon, det gjør det vanskelig for kroppens immunsystem til å legge merke til infeksjonen, og deretter eliminere den, ifølge Mayoclinic. com.

Er du i faresonen hvis . . .

Hvis du er en vanlig svømmer eller hvis du tar mye av dusjer være oppmerksom på at sopp bor i disse fuktige miljøer, og kan skrive inn huden gjennom en splittelse i huden din, eller et sår eller selv gjennom det området som skiller neglen fra neglesengen.

Unngå Dette . . .

Quickcare. org forklarer at bruk av sko som er for stramt kan resultere i en soppinfeksjon. I tillegg, hvis du klippe neglene for kort og i den prosessen utilsiktet kutte deg selv i neglen området, kan en infeksjon inn gjennom skaden området. Neglelakk kan også føre til en soppinfeksjon, ifølge Quickcare. org, fordi neglene ikke er i stand til å puste når de er malt. Fukt blir fanget under neglen, og dette gjør soppen til å blomstre.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------