Stilling: helse > hjertesykdom >

hvor mye svinger skjoldbrusk nivåer dag til dag?

   Skjoldbruskkjertelen, en liten kjertel på undersiden av halsen (rett under adamseplet, og formet som en sommerfugl), er ansvarlig for produksjon av to svært viktige hormoner i kroppen: trijodtyronin (T3) og tyroksin. Få din thyroid undersøkt, spesielt hvis du opplever problemer med kroppstemperaturen (du er for kald eller for varm) eller kroppen ikke bruker fett og karbohydrater så fort som det skal (du er pakking på vekt), fordi den kontrollerer disse funksjonene og andre. Normal skjoldbrusk nivåer mellom. 03-3-og mens nivå kan variere sterkt over tid-de ikke gjør det nok til å måle dem på en dag-til-dag eller samme dag basis

trenger Du:
bevissthet om endringene. i kroppen din.
nøtter.
friske frukter og grønnsaker.
. Vitaminer

Thyroid hormoner og hvordan de er produsert

Det er to thyreoideahormoner: triiodothryonine (T3) og tyroksin (T4), men det er også en skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH) . Hypofysen er ansvarlig for etableringen av TSH og selv har spesielle celler for sin produksjon. Hypotalamus regulerer hypofysen til å produsere TSH. Hypofysen, sammen med hypothalamus, kontrollerer også produksjonen av de to andre hormoner, og sender alle tre av dem ut i kroppen til å utføre forskjellige viktige funksjoner, som for eksempel regulere hjerterytmen.

Level svingninger prosess og farer

Hypotalamus dikterer anmodning om TSH i kroppen ved å sende et signal til hypofysen. Hypofysen bestemmer nøyaktig hvor mye TSH som trengs av nivåer av T3 og T4 allerede i blodet, og derfor noen variasjoner av en av disse tre hormonnivået i kroppen av andre påvirkninger (legemidler eller helseproblemer), kan føre til hypothalamus og hypofysen til å opprette og slippe for mye eller for lite av disse viktige hormoner. Dette skaper noen skjoldbruskkjertelen nivå svingninger og mulige problemer med fett prosessering, kroppstemperatur vedlikehold og regulering av hjerteslag din

Årsaker til varierende nivåer

Det er mange årsaker til at skjoldbruskkjertelen nivåer kan svinge:. Stress, sykdom, visse reseptfrie stoffer som anti-depressiva), blir gravid, smak til endringer, forbruker for mye av visse matvarer som soya, kål, grønnkål, kålrot, begynnelsen og stoppe bruken av jern, vitaminer eller høy-fiber matvarer; prevensjonspille dosering timing , og endringer i styrken av gjeldende thyroid medikamenter.

Dag-til-dag variasjonen i nivåene

Siden varierende skjoldbruskkjertelen nivåer kan gi deg en uregelmessig hjerterytme, forstyrre din kroppstemperatur og få deg til å pakke på seg mer fett, er det viktig å vite akkurat hvor sannsynlig disse skjoldbruskkjertelen nivåer er å svinge på en daglig basis-og hva ber en slik svingning, hvis det skjer. Ifølge MyThyroid. com, er det ingen grunn til å være bekymret for mulig dag-til-dag thyroid svingninger, siden thyreoideahormoner T3, T4 og TSH gjør ikke svinger mye gjennom noen en dag-eller til og med dag-til-dag. I tillegg er skjoldbruskkjertelen blodprøver en svært pålitelig indikator på noe unormalt (eller mangel på en) med skjoldbruskkjertelen.

Advarsel

Selv om en dag-til-dag, er gjenkjennelig svingninger i skjoldbruskkjertelen nivåene ikke sannsynlig, informere legen din om eventuelle medisiner eller endringer i livsstil, spesielt hvis en unormalt høy (eller lav) nivå kommer tilbake på en skjoldbrusk test når du har en gjort.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------