Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å sovne raskt og naturlig

   Det er ikke alltid lett å sovne. Noen ganger stress av arbeid eller penger problemer vil få deg til å ligge våken om natten i sengen, ser minutter endre på klokken din. Det trenger ikke å være en kamp hver kveld for å sovne. Les videre for å lære å sovne raskt og naturlig
en.
Spis et sunt kosthold. Ikke gå sultne til sengs da det kan hindre deg fra å falle i søvn.
To.
Hold et glass vann ved sengen. På den måten, hvis du våkner opp tørst, trenger du ikke å komme ut av den komfortable sengen din.
Tre.
Vær sikker på at rommet ikke er for varmt eller for kaldt. Den ideelle sover temperaturen er mellom 65 og 70.
Fire.
Ikke se på nyhetene før sengetid. Nyheten er fylt med historier om forbrytelser og naturkatastrofer som kan holde deg våken bekymre deg om dem. I stedet, se en sitcom. Latteren vil slappe av deg, og du vil sovner lettere.
Fem.
Etter middag, ta en tur med familien. Lyset energi vil hjelpe deg å lette inn sove så lenge du ikke trener innen en time etter leggetid.
6.
Trekk nattlyset. Gå til sove med rommet banen mørke. Dette fører til at hjernen og kroppen å vite at det er tid for søvn og hjernen slipper ut en kjemikalie som naturlig hjelper du sovner.
7.
Slutt, legge til et par dråper lavendel til et lommetørkle og plassere kluten i putevaret ditt. Lavendel beroliger kroppen og kan hjelpe indusere søvn.
8.
God natt og søte drømmer!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------