Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

  Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, forårsaker en kvinne ikke eggløsning regelmessig, noe som er en årsak til infertilitet. Åtte til 10 prosent av kvinnene lider av denne tilstanden. En kvinne med PCOS kan ha cyster på eggstokkene, og hun kan også ha hormonelle svingninger som ikke bidrar til å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Med behandling, men mange kvinner med PCOS er i stand til å ha en baby
en.
Se ob-gyn eller reproduktiv endokrinolog. Legen kan kjøre tester for å finne ut om du har eggløsning, hvor ofte du har eggløsning, og om du har nok progesteron og andre hormoner for å opprettholde en graviditet.
To.
Take lav- dose fertilitetspreparater å forårsake eggløsning. Mange kvinner med PCOS ikke har eggløsning regelmessig eller i det hele tatt. Medisiner som Clomid og Femara rask kroppen til eggløsning. Disse eggløsning-indusere kan tas med eller uten andre medisiner for å hjelpe deg eggløsning.
tre.
Tid samleie for å dra nytte av de mest fruktbare dagene mens på Clomid eller Femara. I noen tilfeller kan legen anbefale intrauterin inseminasjon under de mest fruktbare ganger. Hvis legen din anbefaler dette, følger han nøye.
Fire.
Vurder å bruke injeksjon hormoner for å få deg til eggløsning om Clomid eller Femara ikke fungerer. Det er noen bekymringer om injiserbare hormoner forårsaker flere fødsler, så diskutere dette med legen din.
Fem.
Vurder in-vitro fertilisering (IVF). Du vil gi deg selv injeksjon hormoner for å hjelpe flere egg modnes. Legen din vil fjerne disse eggene, og kombinere dem med partnerens sæd. Når embryoer form, vil en eller flere kan implanteres i livmoren din. Det er svært viktig å følge legens anvisninger nøye når du går gjennom en IVF syklus.

Tips og advarsler


 • Mens du venter å se din lege, holde et diagram av syklusene dine, inkludert din daglige våkne temperaturer. Et diagram vil hjelpe legen til å se på et øyeblikk om du har eggløsning eller ikke. Spør legen din om screenings for andre helsemessige bekymringer, for eksempel diabetes eller høyt blodtrykk. Kvinner med PCOS kan være mer utsatt for disse sykdommene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------