Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du bruker disse fem strategier for å leve ditt beste liv

  I livet, er vi mange ting. Mammaer og pappaer eller ektemenn og hustruer. Verdsatt ansatte eller president av blokken foreningen. Fjellene av ansvar vi tar på som voksne lede oss til å ignorere oss selv og sette alle andre først. Hvis du finner deg selv synke inn i den hengemyra, her er noen tips som hjelper deg trekke deg ut og komme tilbake på veien til inspirasjon

Du trenger:!
Tid til å sitte, tenke, og spør deg selv noen vanskelige spørsmål .
.
En journal, notepad, eller bærbar PC for å gjøre noen notater i.
.


en.
Sette deg selv på toppen av listen. Hvis du er en forelder, kan dette være lettere sagt enn gjort noen ganger. Men jeg husker noe min bestemor pleide å si, "ikke gi bort alle dine pie". Betydning, gi bort alt av deg selv, er det ingenting igjen for deg. Lær deg å si "NEI", med mindre det er et absolutt ja. Velger å tilbringe noen timer i uken gjør noe du liker. Sett DU første når det er mulig.
To.
Få prioriteringer rett. Ta en realistisk titt på hvor du tilbringer tiden din. Er det noe du kunne si "nei" for å hjelpe skjære ut litt tid for deg? Vil du gjøre det bedre å betale Dry Cleaner et par dollar for å stryke klærne dine i stedet bruke to forferdelige timer å gjøre det selv? Hva er dine topp prioritet? Ta et øyeblikk, sitte ned, og skriv ned dine topp syv. Du kan bli overrasket over hva du oppdager
3
Pinpoint Hva Drenering Du:. . Det er bare så mange timer i dag og bare så mye av oss å gå rundt. Lag en liste over ting (stor eller liten) som er irriterende deg, eller som føler seg som "uferdig business". Etter at jeg gjorde denne øvelsen jeg innså hvor mye det var avlytting meg at våre barn ikke var døpt ennå. Når jeg pin-spiss hvordan drenering som var, vi ordnet, fikk det gjort, og det var en enorm lettelse for meg.
Fire.
Build A "Soulful" Community. Med andre ord, henge med folk som bygger deg opp, ikke rive deg ned. Justere selv med likesinnede mennesker som elsker deg for den du er. Det tar mye tid og energi til å opprettholde prøver relasjoner eller "holde tritt med Joneses"! Pass på og vise anerkjennelse og appreciations til medlemmene av "A Team", og de vil gjøre det samme for deg.

Tips og advarsler


 • Sett deg ned og gjøre en "Stop utsette ting!"-liste. List elementene du har vært å sette av og arbeidet med å få dem av listen.
 • Kjør på premium drivstoff. Spis riktig, få nok søvn, og ta vare på kroppen din.
 • Lær å ansette, delegere, eller bare gjøre det selv. Administrer kaos i stedet for å la den styre deg.
 • Disse tipsene er ikke en kur-all, men det er en god start å leve Best Life!
 • Ikke nøy deg middelmådig relasjoner . Bygg ditt samfunn og omgi deg med positive mennesker.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------