Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du får p-piller uten helseforsikring

  Uten helseforsikring, kan p-piller og andre familieplanlegging hjelpemidler være ganske dyrt. Men får p-piller uten helseforsikring er ikke umulig, så noen p-piller er billigere enn andre og kan bare kjøpes fra apotek etter å ha ført i en resept fra en medisinsk faglig. Les videre for å lære om rimelige måter å få prevensjon uten medlemskap i en helseforsikring program

trenger Du:
musling plass uten støy eller forurensning.
En matte å sitte.


en.
Finn en familie planlegging eller samfunnet klinikk. The Health Resources og Services Administration (HRSA) kan henvise deg til et fellesskap klinikk i ditt område. Community klinikker kan gi en rekke alternativer for de som ønsker å få p-piller uten helseforsikring. Planned Parenthood er en nasjonal organisasjon som arbeider med mennesker, inkludert de fra husholdninger med lav inntekt og uforsikrede, til å gi årlig gynekologisk eksamener og prevensjon (se Ressurser).
to.
Gjør en avtale. Noen klinikker kan kreve dokumentasjon av inntekt og bosted på tidspunktet for den første avtalen.
Tre.
Delta avtalen. Når møte med en medisinsk leverandør, diskutere din medisinske historie, inkludert dine grunner for å ville en prevensjon resept. Selv brukte for familieplanlegging, er noen p-piller bedre egnet for behandling av andre forhold, som for eksempel kviser. Din medisinske leverandøren kan velge riktig p-pille for dine personlige behov.
fire.
Gi råd til helsepersonell at du ikke skal bruke helseforsikring for p-piller. Tilbyder kan ofte gi flere måneder igjen av prøver å bidra til å redusere kostnadene, eller melde deg i et program for å gi deg gratis p-piller.

Tips og advarsler


 • Ring flere apotek før har resepten fylles. Fordi kostnadene for reseptbelagte legemidler kan variere mellom butikkene, kan du oppleve at en apotek er betydelig billigere enn andre. Snakk med fastlegen din om dine alternativer;. Hun kan være i stand til å skrive deg en resept uten annen eksamen
 • P-piller beskytter ikke mot seksuelt overførbare sykdommer (SOS). Hvis du bruker et fellesskap klinikk eller Planned Parenthood, sørg for å planlegge fremover. Mange samfunnets ressurser er overveldet med pasienter, som resulterer i en venteliste på opptil tre måneder.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------