Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du har det perfekte lur

   Er du lei? Føler du at du kan sovne akkurat nå mens du leser dette? Vel du sannsynligvis trenger en lur . . . og her er noen flotte ting du kan gjøre å sørge for at det er en fredelig

Du trenger:. .
Bed
rolig.
ørepropper (kanskje).
unplugged telefonen.


en.
Når du får klar for en lur er det et par ting du trenger å gjøre så det kan være en fin og avslappende lur. Første tingen å gjøre er å sørge for at du kan lur. Har du barn? Hvis så sørg for at noen ting er på plass avhengig av situasjonen. Hvis barna er gamle nok (og som avhenger av din personlige preferanse for hvor gammel er gammel nok) så kan du bare fortelle dem at du kommer til å gå legge ned, og de trenger å spille stille på rommet sitt eller se en film. Sett ned reglene for ikke å gå utenfor, ingen svarer på døra, etc.
Hvis barna er for små så det må være en annen voksen der. Forhåpentligvis din ektefelle er der og du kan bare be ham /henne til å se barna. Det alternativet er selvsagt den beste.
to.
Når barna er tatt hånd om den neste tingen å gjøre er å sørge for at du er komfortabel. Kan du sove med klærne på og være komfortabel? Trenger du å ta litt av? Gjør alt du trenger å gjøre så du ikke bli opprørt i sengen.
Tre.
Nå er det på tide å sette rommet opp! Hvis du trenger å være våken på et bestemt tidspunkt angir deretter alarmtidspunktet. Også at du slår av telefonen, og hvis du er i stand til, låse soveromsdøra. På denne måten barna kan komme til døren hvis de trenger deg, men ikke bare gå rett i.
fire.
Nå som alt er klart alt du har igjen å gjøre er å legge seg ned og sovner! Nyt!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------