Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du kan overvinne en avhengighet

   Avhengighet kan ta mange former. Den mest kjente avhengighet er de til alkohol og narkotika. Avhengighet føre folk til å handle i tvangsmessig og usunne måter. Disse atferd er gjennomført ukontrollert rundt bruken av stoffer eller stimuli som for eksempel narkotika, alkohol, gambling, mat, sigaretter, trening, koffein, jobber, dataspill, internett og relasjoner. Skiltene en person er avhengig av noe er vedvarende behov for å bruke stoffet av valg og manglende redusere eller stoppe avhengighet selv om vanedannende atferd skaper et problem i hans eller hennes liv. Avhengighet er en kronisk lidelse. Det finnes ingen kur for avhengighet. Imidlertid avhengighet behandles

trenger Du:
musling plass uten støy eller forurensning
. En matte å sitte.


en.
Innrøm at du har et problem. Siden fornektelse er den viktigste symptom på avhengighet, innrømmer det er et problem er første skritt mot å overvinne en avhengighet.
To.
Innrøm at du ikke kan gjenopprette fra avhengighet av deg eller av din egen viljestyrke. Avhengighet er et paradoks. Det kan virke som svaret er å kontrollere og bruke din egen viljestyrke for å stoppe avhengighet, men setter behovet for å kontrollere følelser på plass som fører til neste tilbakefall.
tre.
Finn en terapeut eller psykolog som omhandler dine spesifikke avhengighet. Mange leger og terapeuter bruker adferdsmodifiserende teknikker, som hjelper narkomane gjenkjenne og ta opp fysiske og følelsesmessige aspekter til avhengighet.
Fire.
Start kommer til passende 12-trinn møter for å overvinne en avhengighet. Tolv-trinn programmene har høy suksessrate for de som gjør dem til en hverdag og integrert del av deres liv. Å se en terapeut og kommer til 12-trinn møter sammen hjelper rusavhengige øke sine sjanser til å overvinne en avhengighet.
fem.
Ta en helhetlig tilnærming til avhengighet ved å ta opp underliggende emosjonelle problemer som er relevante for din avhengighet. De fleste som lider av avhengighet kommer fra dysfunksjonelle familier hvor deres grunnleggende behov --- slik som å ha en kjærlig og omsorgsfull miljø --- som barn ikke ble møtt. Gjenkjenne og adressering barndommen spørsmål fra en voksen perspektiv kan bidra til å lindre mange av de ubevisste ønsker å handle ut feilaktig gjennom vanedannende oppførsel til assuage ubevisste følelser av harme og frykt.
6.
Bytt avhengighet med en positiv atferd. Å gi deg en avhengighet skaper et vakuum. Det er viktig å erstatte vanedannende oppførsel med noe som fremmer positive og sunne holdninger, særlig til å bygge selvtillit.
7.
Bli villig til å gi slipp på situasjoner, sosiale aktiviteter og venner som oppmuntre til bruk av foretrukket legemiddel for å overvinne en avhengighet.
8.
Lær å leve livet i øyeblikket. Det er vanskelig å gi opp en avhengighet hvis du tenker på hvor umulig det blir å avslutte avhengigheten for alltid, men å gi opp din avhengighet for dette tidspunkt vil virke mer troverdig og mer realistisk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------