Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan stoppe blødninger i overgangsalderen raskt

  Mange kvinner blir overrasket når de fortsetter å oppleve blødninger i overgangsalder. Selv om, er dette vanlig hos kvinner som er bare inn overgangsalderen. Typisk, ikke blødningen ikke fullt stopp før du legger inn full blåst overgangsalderen. Den typen blødninger kvinner opplever i overgangsalderen er annerledes så har en menstruasjonssyklus. Dette blødning oppstår ofte på grunn av kroppens synkende østrogennivå. Dette kan føre til slimhinnen i skjeden til å bli veldig tynn, noe som gjør det mer sannsynlig å oppleve betennelse og blødninger. Det er ting du kan gjøre for å redusere og stoppe blødningen
en.
Gå til gynekolog for å diskutere problemet. Det første trinnet i å stoppe blødninger i overgangsalder er å gå til legen for å utelukke andre problemer. Mens det er vanlig for kvinner å fortsette blødninger i overgangsalder, er det andre saker, som for eksempel cyster, som forårsaker dette problemet. Utelukke andre helseplager vil tillate deg mer effektivt å stanse blødninger.
To.
Vurder stoppe progesteron krem. Hvis du bruker progesteron krem for å redusere symptomer på overgangsalder, vurdere å seponere å stoppe blødningen. Noen kvinner rapporterer en reduksjon i blødning når du gjør dette.
Tre.
Spør legen din om Megesteral. Dette er et medikament som brukes av OBGYNs å hjelpe kvinner stoppe blødninger i overgangsalder. Men før du tar dette tillegget, diskutere bivirkninger med legen din. I noen tilfeller kan megesteral føre til vektøkning.
Fire.
Prøv å ta Ibuprofen. Kvinner som opplever mild blødning kan få lindring fra Ibuprofen. Denne medisinen er effektiv i å redusere blodstrømmen som kan hjelpe kvinner.

Tips og advarsler


 • Ikke glem å få nok jern. Hvis du blør mye i løpet overgangsalderen, er det viktig å se på jern inntak. Dette vil holde kroppen blir tømt for denne viktige supplement, og helsemessige forhold-som anemi.
 • Hvordan stoppe blødninger i overgangsalder, stanse blødninger i overgangsalder, Bleeding i overgangsalder
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------