Stilling: helse > hjertesykdom >

lavt østrogen symptomer hos kvinner

   Østrogen er det hormon som styrer en kvinnes seksuelle og reproduktive utvikling. Når en kvinne kroppen går gjennom overgangsalder, svinger hun kroppens produksjon av dette hormonet. Selv om utbruddet av overgangsalder er den vanligste årsaken til lavt østrogennivå hos kvinner, en tilstand som for eksempel anorexia nervosa, sent puberteten, eller en kvinnes stress nivå, ernæring og livsstil kan alle påvirke mengden østrogen kroppen produserer. Ifølge Natural Hormoner, "fall i østrogen kan føre til et bredt utvalg av. . . Symptomer og faresignaler at overgangsalderen kan være på vei, sammen med en rekke andre mulige hormonelle forhold "

hetetokter

Selv om en varm flash generelt ikke varer lenger enn fem eller seks minutter, ifølge friske kvinner, dette "plutselig følelse av varme i ansiktet, halsen og brystet . . . kan få deg til å svette voldsomt, øker pulsen og gjør deg svimmel eller kvalm. " Hot blinker er fullstendig irrelevant for miljø-temperatur, og en kvinne opplever en varm flash kan finne seg selv svette kraftig når hun går ute midt på vinteren.

Trøtthet

Lavt østrogennivå kan påvirke en kvinnes fysisk energi, etterlot henne utmattet uten noen åpenbar grunn. Hun kan plutselig føler behov for å ta ettermiddagen naps når hun ikke trengte denne ekstra søvn før, eller hun kan finne det vanskelig å fullføre oppgaver som hun ellers ville ha hatt ork til å gjennomføre.

Migrene

En kvinne med lavt østrogen nivå kan oppleve migrene, som er utrolig intens hodepine som, ifølge Mayo Clinic, kan være "forut eller ledsaget av en sensorisk faresignal (aura), som lysglimt, blinde flekker eller prikking i armen eller leg, "samt" kvalme, oppkast, og ekstrem følsomhet for lys og lyd. "

Trouble fokus

Lav østrogennivået kan føre en kvinne til å finne finne hun har problemer med å fokusere til tider og i situasjoner når hun normalt vil være i stand til å konsentrere seg. Hun kan selv finne seg selv opplever minne opphører, glemme elementer, avtaler eller navn som hun ellers ville ha vært i stand til å huske.

Osteoporose

Hvis venstre ubehandlet eller ukorrigert, lavt østrogen nivå kan føre til en tilstand som kalles osteoporose. Ifølge Natural Hormoner, "Østrogen hjelper bein til å absorbere kalsium og vitamin D, uten at det blir bena svakt og det er en økt risiko for oppsprekking. "

Mental betingelser

Lav østrogennivået ikke bare påvirke en kvinne fysisk, de kan også påvirke hennes mentale tilstand. En kvinne som kroppen ikke produserer nok av dette viktige hormonet kan oppleve perioder med depresjon, angst eller en følelse av lav selvtillit.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------