Stilling: helse > hjertesykdom >

om ekteskap familievernet

   I tider med stress, kan veiledning være til hjelp for både familier og ekteskap. Terapeuter kan bruke mange metoder for å hjelpe sine pasienter avhengig av hva deres spesielle situasjon kan være. Ofte kan både ekteskap og familier bli sittende fast i negative sykluser som gjentas igjen og igjen. Terapi kan ikke finne svaret, men det fortsatt kan gi litt innsikt for de involverte

Genogram

Den genogram brukes vanligvis i familievernet som en visuell metode for å la familien for å se strukturen. Den dekker om lag tre generasjoner familiemedlemmer, noe som gjør oppmerksom på slike ting som ekteskap og dødsfall. Den genogram er konstruert av familiemedlemmer i forbindelse med terapeuten, og gir en enorm mengde informasjon til terapeut om familien.

Reframing

Family terapeuter bruker ofte en teknikk som kalles reframing. Dette gjøres vanligvis ved å ta en hendelse som skjedde i familien strukturen og gi ulike medlemmer i et nytt perspektiv på det. For eksempel, hvis en tenåring kommer hjem flere ganger etter portforbudet og blir avhørt av foreldrene om hvor han befinner seg, kan dette bli snudd til å vise bekymring for foreldrene føler i stedet for plagsomme plaging som var i utgangspunktet følte.

Kommunikasjon

Lytte teknikker kan være medvirkende til familie og ekteskap terapi. Terapeuten kan ha familiemedlemmer eller ektefeller finne ut mer konstruktive måter å snakke, uttrykke følelser og til og med slåss med hverandre. Metoder for kommunikasjon som avbryter det ett medlem prøver kanskje å si til en annen, for eksempel snakker over hverandre, kan være så for og jobbet på av terapeuten.

Tid sammen

Ekteskap terapeuter Noen ganger ber sine pasienter å ta en dag av omsorg for den andre ektefellen. På denne dagen, er en ektefelle bedt om å ta vare på den andre. Aktiviteter kan omfatte piknik eller besøk til steder den andre ektefellen liker å gå. Dagen er vanligvis planlagt på forhånd.

Individuelle endringer

Endringer i ett individs oppførsel mot en situasjon ofte kan gjøre en forskjell for hele familien. Noen ganger kan en terapeut kan snakke med en bestemt medlem av en familie om bevisst å endre sin atferd i en bestemt situasjon. Terapeuten gjør vanligvis dette i håp om denne endringen vil påvirke hele familien struktur og få til flere positive endringer i familien.

Familie Møter

Obligatorisk familiemøter kan bringe enkelte medlemmene sammen for å diskutere spørsmål om dem. Terapeuten vil vanligvis gi familien en tid, og retningslinjer for denne behandlingen skal fungere. Ethvert familiemedlem som ikke er tilstede er immun mot negativitet av de andre som deltar, da dette ville være counter produktiv.

Familie Positioning

terapeuter som bruker familien posisjoneringsmetode vanligvis ber medlemmer av familien til å plassere eller posisjon seg som de ser familien eller hvordan de ønsker at det skal være. Denne teknikken kan også være nyttig i å illustrere en familiefestival for terapeuten. Familiemedlemmer kan også se gjennom hverandres øyne og dele følelsene de opplever.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------