Stilling: helse > hjertesykdom >

psykedeliske effekter av Morning Glory frø

   Frøene fra morgen herlighet planter kan produsere en psykedelisk høy mye som å ta LSD. Også kalt ololiugui av det 16. århundret indianere, frøene av Morning Glory anlegget produsere en hallusinogen virkning ved inntak

Du trenger:. .
Bevissthet om endringene i kroppen din nå!nøtter.
friske frukter og grønnsaker.
Vitaminer.

hva er de?

The Morning Glory Anlegget er en Twining flerårig klatreplante som er dyrket i mange gardens. The anlegg bjørner klynger av blått til lilla blomster, og noen ganger vil produsere hvite blomster. Frøene som produseres fra morgenen herlighet anlegget er brun eller noen ganger sort i fargen. Når spist, de er det som gir en psykedelisk høyt.

LSD-Like Egenskaper

Den aktive ingrediensen i Morning Glory frø er et alkaloid som heter R-lysergic. Frøene inneholder også D-isolysergic syrer. De syrer er lik ingrediensene som finnes i LSD. Jo flere frø inntak, jo større er høye.

Intense

Psychedelic eller hallusinogene stoffer gir en forvrengning i hjernen av en faktisk stimulus. Stoffet skaper ikke en ny hendelse. Det utvider i utgangspunktet på hva som skjer i det øyeblikket. Med andre ord, hvis en god hendelse som skjer, kan da den personen inntar frøene oppleve en god tur. Selv når negative ting skjer, og personen kan oppleve en "bad trip". Den hallusinogene stoffer påvirker hjernen ved å samhandle med serotonin synapsene. I sum vil stoffet gi en økt følelse av hva som skjer.

Synestheia

Morning Glory frø vil gi en økt følelse av bevissthet om farger, teksturer og lyder. En person kan oppleve en sensorisk endring fra en følelse til et annet som kalles synestesi. Med andre ord, kan stoffet brukeren høre farger eller føler lyder. Etter å ha inntatt Morning Glory frø, kan de ta påvirke i ca tre timer.

Drug Effekter

Det narkotika-lignende opplevelse som kan oppstå mens du tar Morning Glory frø inkluderer å ha en redusert følelse av virkelighet. En person kan gjøre ting han aldri gjorde før på grunn av en økt følelse av suggestibilitet. Tid er ofte bremset ned og samtidig ha en morgen herlighet hallusinogene opplevelse. En persons ego vil ofte forsterke i løpet av en formiddag herlighet medikament turen også.

Motsetninger tiltrekker

En person inntak Morning Glory frøene kan ha massive humørsvingninger, mens på drug. The frøene kan gjøre en person oppleve ekstatisk følelser og blir veldig salig, og da stoffet kan føre til ens humør til å endre i motsatt retning til å bli veldig ulykkelig og ned.

Advarsler

Ingesting Morning Glory frø er ikke all lykke og gode følelser. En person kan bli kvalm og kaste opp på grunn av inntak av for mange frø. Når en person opplever en "bad trip", han kan trenge en venn til å bo hos ham og hjelpe ham med å komme gjennom erfaring. En følelse av stor angst og panikk kan sette i også. Noen ganger kan en person må tas med til legevakten fordi han kan oppleve en psykotisk episode fra å ta frøene. På akuttmottaket, kan stoffet brukeren trenger å bli gitt et beroligende eller en beroligende for å hjelpe ham lette gjennom morgenen herlighet frøene 'hallusinogene effekter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------