Stilling: helse > hjertesykdom >

tegn på en sunn graviditet

   En sunn graviditet kan sikre at mor og baby har det best mulig opplevelse, inkludert en full-term svangerskap, ukomplisert levering og fortsatt god helse etter levering. Ifølge National Library of Medicine og National Women's Health Center, tegn på en sunn graviditet inkludere passende fosterutvikling til gestasjonsalder

Belly Vekst

En lege eller jordmor kan ta regelmessige målinger av størrelsen på mors mage for å gjøre enkelte barnet vokser en sunn pris.

Fetal Movement

En lege kan råde telle fosterbevegelser under en graviditet som en måte å måle tilstanden til ufødte barnet

Hydration

Drikke mye vann mens gravide kan bidra til å unngå komplikasjoner som hemorroider og leggkramper;. en tegn på drikking er nok klar eller blek gul urin

Laboratorieundersøkelser

Legen kan rekvirere laboratorieprøver for å sikre at svangerskapet er sunt;. disse kan omfatte tester for svangerskapsdiabetes, protein i urinen og anemi.

Personlig Vaner

Å ha en sunn graviditet kan kreve å gi deg visse personlige vaner, inkludert røyking, drikking, bruk av narkotika og enkelte medisiner.

vektøkning

Hvis den vordende mor hadde en normal vekt før svangerskapet, kan legen anbefale en 25-35 kilos vekt gevinst, om hun var overvektig legen kan anbefale stadig mindre, og om hun var undervektig legen kan anbefale stadig mer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------