Stilling: helse > hjertesykdom >

tidlig symptom på appendisitt

   Blindtarmbetennelse er en medisinsk krise som oppstår når tillegget blir betent. Vedlegget ligger i nedre høyre del av magen og i tilfelle av appendisitt den bør fjernes. Hvis den ikke er fjernet, kan det brister, noe som kan føre til infeksjon eller død. Dersom en person søker legehjelp umiddelbart de bør komme relativt raskt. Appendicitissymptoms. org gir vanlige symptomer som kan være uvurderlig, spesielt hvis du er bekymret for smerter du eller en du er glad opplever. . Se nedenfor

trenger Du:
musling plass uten støy eller forurensning
. En matte å sitte.

Etterligne andre Symptomer

Noen ganger smerter forbundet med en blindtarmbetennelse angrep kan være så allsidig og bred at noen lider av det man umiddelbart se bort fra sin alvorlighetsgrad. De synes kanskje ikke det er verdt sin tid eller krefter til å forklare sin smerte til en lege slik at de ignorerer sine instinkter. De noen ganger tror de bare har vondt i magen.

Magesmerter

Magesmerter er et av de viktigste symptomene på en blindtarmbetennelse angrep. Ofte begynner det i nærheten av navlen, og deretter utvikler seg til nedre høyre side av magen, siden eller ryggen. Når en person lider med blindtarmbetennelse kommer opp for å flytte rundt, er smertene i magen deres sannsynlighet for å bli verre. Som tiden går, vil smerter i buken trolig bli verre.

Tap av appetitt

Tap av matlyst er ikke uvanlig for dem som lider av blindtarmbetennelse. Når magen aches det er vanskelig å bli overbevist til å spise i frykt for at det kan gjøre vondt verre, eller de bare ikke kunne fel sulten. Når et tap av matlyst skjer, er det sannsynlig at noen vil også ha en lav-grade feber og sykdomsfølelse.

Tarmproblemer og Oppkast

Oppkast er et annet symptom på blindtarmbetennelse. Hvis noen mener spise vil føle seg bedre, er sannsynligheten for oppkast høy. Magen kan avvise maten på grunn av blindtarmbetennelse. Blindtarmbetennelse påvirker også en persons avføringsmønster. For eksempel, kan det føre til diaré, forstoppelse og en manglende evne til å passere gass.

Abdominal oppsvulming

Under en blindtarmbetennelse angrep, er abdominal hevelse svært sannsynlig. Imidlertid kan det ikke være synlig for de berørte personen eller de nær henne. Dette er en grunn legehjelp er nødvendig for å diagnostisere riktig blindtarmbetennelse. Hevelse eller betennelse vil trolig bli følt, noe som gjør noen føler seg som om det er noe i magen sin.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------