Stilling: helse > hjertesykdom >

Slik: overleve evans fem andre regelen

  Er det greit å spise maten falt på gulvet så lenge den er plukket opp og i munnen i løpet av fem sekunder. Duh!
Studier viser at E. coli bakterier kan spre seg på flislagte gulv som ild i tørt gress. En studie brukte 'Gummy Bears' en annen brukt fudge-stripete cookies. I alle tilfeller, ble bakteriene overført fra flisen til maten i fem sekunder. ! Gulp
en.
At TV mannskap på Mythbusters vis (Discovery Channel) hadde sin egen test, og fant så mye bakterier i to sekunder som på mat igjen i fem sekunder. Ganske skummelt, he! Og, ikke lure deg selv til å tro at du raskt kan desinfisere mat ved å børste eller blåse av bakterier. Bakteriene er en seig gjeng, og vanskelig å drepe. Det er derfor du bør vaske hendene i minst 15 sekunder med såpe /vann og husk det tar 155 grader i en oppvaskmaskin å bare rense en drikking glass.
To.
En god ting, men , er kroppen vår er laget for å beskytte oss når sunn fornuft vil ikke. Spytt og magesyre bekjempe infeksjoner. Faktisk flere folk blir syke av kokt kjøtt eller ved å bite negler enn fra mat fra gulvet. The King of Germs ved NYU anslår at 50% av alle matbårne sykdommer er kontaktet i hjemmet. Kjøkkenet er det skitneste rommet selv i reneste huset. Det sekk med dagligvarer du legger på skjærebrett, sålene på skoene dine. . Kjæledyrene
3
Tenk om dette. Neste gang du spiser ute på en fast-food joint eller andre steder som bruker "unge mennesker servere," sjekk for å se det de har på seg de beskyttende hansker. Hvem vet . . . kanskje jenta eller fyr bare tørket nesen med hånden sin, eller nyser eller arbeidet i kassen ved håndtering av maten. Sjekk ansatte nøye. Personlig, hvis servere er IKKE bruke beskyttende hansker, jeg ut av døren.

Tips og advarsler


 • Hvis du liker restauranten maten og servere ikke har på seg vernehansker, spør lederen hvorfor ikke! Hei . . . . . vi kundene. Hvis han eller hun sier pass dine egne saker . . . permisjon og kommer ikke tilbake.
 • Før du bestiller, stå der og se på folk som jobber bak disken. I enkelte steder, vil du bli syk, og ut døren raskt. Jeg har faktisk ventet på en Burger King en gang der serveren tok rekkefølgen, nyser i hånden, og med den samme hånd /fingre, stakk dem i det åpne drikkebeger, og ga den til den personen. Yikes!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------