Stilling: helse > hjertesykdom >

Vekt og hjertesykdom

   Større porsjonsstørrelser. Sweet, deilige desserter. Bekvemmeligheten av biler. Alle disse frynsegoder i livet er flotte --- unntatt når de bidrar til svulmende waistlines og mindre tid brukt brenner kalorier. Fedme er en ledende bidragsyter til hjerteproblemer. Med en sunn diett og tilstrekkelig aerobic trening, men du kan vinne kampen for bule og holde hjertet sunt

Statistikk

Ifølge American Heart Association, basert på data 2003-06, mer enn 74 millioner amerikanere 20 år eller eldre regnes som overvektige--det er, er deres body mass index (forholdet mellom vekt og høyde) 30 eller høyere. Fedme er en ledende årsak til ulike former for hjertesykdom, og det er en forebygges risikofaktor for folk flest. AHA rapporterer at 12 millioner barn i alderen 2-19 er også overvektige.

Helserisiko

Fedme øker risikoen for hjertesykdom (inkludert aterosklerose, en åreforkalkning som kan føre til et hjerteinfarkt) og høy blodtrykk. Fedme fører også til økt risiko for diabetes, hjerneslag og søvnapné --- som hver kan skattlegge kardiovaskulære systemet. Sjefen fare for fedme er at kroppen, fordi den har mer masse å opprettholde, har til å jobbe hardere for å presse blodet gjennom hele kroppen, og det har å gjøre dette ekstra arbeid når lungene får for lite aerobic trening. Dette skaper spenninger som kan føre til hjertesvikt eller andre hjerte-problemer.

Bedre helse

Alle forsøk på å redusere vekten og forbedre kardiovaskulær helse skal foretas under oppsyn av legen din. Forskjellige mennesker vil ha ulike vekt-reduksjon mål, og folk som forsøker å gå ned i vekt på lav-kalori diett noen ganger får mangelfull ernæring, som kan sette ekstra stress på hjerte og lunger.

Aerobic Exercise

Ulike myndigheter gir forskjellige råd om hvor mye aerobic øvelse du trenger for å få og holde passe. Kontakt lege før du begynner på langsiktig treningsprogram. Generelt, et treningsprogram som løfter pulsen til 80 prosent av din maksimale hjertefrekvens (generelt, 220 minus alderen din i år) i minst 30 minutter fire eller flere ganger per uke er ideelt, men fysisk aktivitet er gunstig . Aerobic trening er bra for å forbedre hjerte-utholdenhet, det vil være mindre nyttig som en viktig bil for vekttap

Healthy Eating

En diett lav på kalorier og mettet fett og mye fiber og protein er en god byggestein. for hjertesykdommer. Vurdere en diett som inneholder rikelig med frukt og grønnsaker, og magre proteiner --- og vær forsiktig med mat høy i karbohydrater og behandlet sukker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------