Stilling: helse > hjertesykdom >

årsaker til skjelettsykdommer

   Bone sykdom er en relativt vanlig sykdom at både menn og kvinner lider av. Det fører ofte bein til å bli sprø og /eller svak, noe som øker risikoen for bein brudd og frakturer. Mens noen alder, rase og kjønn kan lide av bein sykdom, postmenopausale kvinner er mest utsatt. Fortsett å lese for å lære om årsakene til skjelettsykdommer

trenger Du:
f du er tålmodig av blodtrykk så bør du først få et blodtrykk enhet, sjekke nøyaktigheten ved å sammenligne målinger fra det med målinger innhentet av en lege eller sykepleier tatt i legens.

Nyre Feil

Nyrene er i stor grad ansvarlig for å balansere ulike kjemikalier, vitaminer og mineraler i kroppen, når de ikke fungerer som de skal, er beina berørt. For eksempel vitamin D-balanserer kalsiumnivået i kroppen-ofte brukt i mat eller utviklet via sollys eksponering. Nyrene deretter gi vitamin D for å skape sterke og sunne benmasse. Og hvis nyrene er feil, så kroppen ikke kan absorbere andre mineraler og vitaminer, som fosfor og aluminium, som de burde. Dette fører til ulike bein sykdommer.

Overaktiv parathyroid kjertler

Hvis parathyroid kjertlene blir overaktive, så begynner de å lage et hormon som drenerer kalsium fra bein i hele kroppen. Kalsium er et viktig element for bein og kroppen generelt. Når kalsium er fjernet fra skjelettet via den kjemiske prosessen som skjer med overaktiv parathyroid kjertler, bein begynner å svekkes. Dette kan være en svært smertefull opplevelse.

Dårlig Bone Metabolism

Sunn bein i menneskekroppen er alltid bryte ned og deretter bli ombygd til å skape sterkere, nyere bein. Når kroppen har en sunn bein metabolisme, går denne prosessen jevnt og dine bein hovedsak er alltid blir resirkulert og omgjort til nye bein. Men, fattige beinmetabolisme-ofte et resultat av Paget's sykdom -. Resulterer i skjøre bein som også deformert og forvrengt

Nedgang i Sex hormoner

Som nevnt før, kvinner som er postmenopausale er spesielt utsatt for utvikle et bein sykdom. Dette er fordi en nedgang i den seksuelle hormonet østrogen kan føre til skjøre bein og til og med bein tap. Når nok østrogen ikke er opprettet (eller konsumert via kosttilskudd), da bein sykdommer som osteoporose vil sannsynligvis oppstå. Kvinner bør konsultere med sin lege hvis de merker bein smerte og bør supplere kroppen sin med mer østrogen hvis nok ikke blir opprettet.

Genetics

Noen ganger er det rett og slett ingenting du kan gjøre for å forebygge en sykdom, og bein sykdommer er ikke utelukket. Genetikk spiller en viktig rolle i utviklingen av skjelettsykdommer, men likevel, er det mulig å ta forebyggende tiltak og behandling er alltid tilgjengelig. Vær oppmerksom på familien din historie, og hvis bein sykdom er en vanlig sykdom gjennom hele genial linje, er jobber tett med din lege for å sikre at kroppen din balansert og bein er sterke.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------