Stilling: helse > hjertesykdom >

bivirkningene av Nicoderm patch

   Nicoderm CQ er merkenavnet på en nikotin patch foreskrevet for å hjelpe folk slutte å røyke. CQ står for "Committed røykesluttere. " Lappen var tilgjengelig kun på resept til 1996, da USA Food and Drug Administration godkjent det i over-the-counter salg. Du kan kjøpe Nicoderm CQ i tre forskjellige styrker, og det er designet for å være del av en 8-til 10-ukers smoking-cessation program. Plasteret gir du kroppen din med noen nikotin så du ikke opplever sterke tilbaketrekking cravings som tvinger deg til å røyke.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene er knyttet enten til kroppen å tilpasse seg den Nicoderm CQ patch eller noen tilbaketrekning symptomer fra synkende nikotin inntak. Hvis disse effektene oppstår, de vanligvis bare vare noen få dager. De omfatter angst, hodepine, svimmelhet og ørhet, søvnighet, flushing, søvnløshet, fordøyelsesbesvær og kvalme.

Skin Side Effects

Den Nicoderm plasteret kan forårsake hud under og rundt det å bli røde, kløende eller irritert , med mulige stikkende eller brennende fornemmelser. Du kan prøve å plassere lappen i et annet område, og hvis irritasjon ikke forsvinner etter noen dager, ta kontakt med legen din. Mennesker med hudproblemer kan ikke være gode kandidater for Nicoderm CQ.

Alvorlige bivirkninger

Du bør ikke røyke mens Nicoderm CQ. Selv om sjeldne, alvorlige bivirkninger er mer sannsynlig å skje hvis en person røyker mens du bruker lappen på grunn av muligheten for nikotin overdose. Hvis noen av disse effektene oppstår, kan de tyde hjerte-problemer, og du bør slutte å bruke plasteret og søker umiddelbar oppmerksomhet fra lege. Disse bivirkningene inkluderer brystsmerter, pustevansker, uregelmessig hjerterytme eller hjertebank, hodepine, kraftig svimmelhet, sløret tale, skjelving, svakhet på en side av kroppen, nummenhet eller prikking i hender og føtter, eller hevelse i hender, føtter eller ankler .

Mental Side Effects

Mental og psykiske bivirkninger også er sjeldne, og hvis de oppstår, bør du slutte å bruke plasteret og rådføre seg med lege. Disse effektene er bl. a. depresjon eller andre endringer i humør, unormale drømmer, nervøsitet og angst og forvirring.

Kontraindikasjoner

Ammende mødre bør ikke bruke plasteret, fordi nikotinet går over i morsmelk. I tillegg kan Nicoderm CQ lappen forstyrre insulin, beta-blokkere, propoksyfen og Xantiner.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------