Stilling: helse > hjertesykdom >

diabetes og hjertesykdom i afrikansk-amerikanske kvinner

   Ifølge den føderale regjeringen Kilde for Women's Health Information, svarte kvinner er 35 prosent mer sannsynlig enn hvite kvinner å dø av hjertesykdom. Sammen med diabetes og andre risikofaktorer, som høyt blodtrykk, røyking og mangel på mosjon kan øke sjansene for hjertesykdom

Du trenger:.
Fostermedisin skjermer (ekstern eller intern)
Papir Strip med Printer eller LCD-skjermen.

Diabetes

Black kvinner vanligvis lider av type 2 diabetes, som kan vises i alle aldre. Med dette skjemaet, kroppen enten ikke produserer nok insulin, eller ikke bruker den riktig.

Ta kontroll

Økt blodsukkeret, kan kolesterol og lipider redusere hjerte komplikasjoner med 50 prosent. Godt vare på føttene, øynene og nyrene forhindre amputasjoner av føtter, synstap og nyresvikt.

Heart Disease

Hjertesykdom er en gruppe med hjerteproblemer som påvirker blodårer og hjerte. Plakk bygger seg opp i arteriene og blokkerer strømmen av blod til hjertet. Dette blokkering kan føre til angina eller hjerteinfarkt.

Forebygging /løsning

Hvis svarte kvinner ikke røyker, spiser mer sunt, opprettholde en sunn vekt og redusere blodtrykk, blodsukker og kolesterol nivåer, kan de bedre sine sjanser mot anskaffe hjertesykdom.

Sammen

I de siste 30 årene, har dødeligheten av hjertesykdom i svarte kvinner med diabetes økte 23 prosent i forhold til svarte kvinner uten diabetes.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------