Stilling: helse > hjertesykdom >

forebygge koronar hjertesykdom

   Hjertesykdom er noe som kjører florerer i folk i dag. Satsene for forekomsten av denne sykdommen er klatre høyere og høyere, spesielt med mengder av bearbeidet mat blir konsumert og den generelle mangel på mosjon. Det er flere ting folk kan gjøre for å sikre at de slipper å møte denne diagnosen, men

Ernæring

Riktig ernæring er nødvendig for å opprettholde hjerte helse. The American Heart Association anbefaler å spise annen sunn mat fra de store matvaregrupper, inkludert massevis av grønnsaker og frukt, hele korn, høy-fiber matvarer og fisk for sitt høye innhold av omega-3 fettsyrer. Bearbeidet mat og mat med høyt fett, natrium og salt-innhold, transfett, kolesterol og bør unngås. Alkohol bør også være begrenset.

Øvelse

Trening er en annen stor bekymring for helsepersonell fordi så mange pasienter i dag fører ikke-aktiv livsstil og fortsetter å legge på seg. Minst 30 minutter med cardio trening, blant annet aerobic, svømming, gåing, løping og til og med dans er bra. Hjertet trenger denne mengden kraftig mosjon for å holde den i god form pumping. Ikke bare vil utøve holde hjertet i form, men det vil også bidra til å opprettholde en sunn vekt, noe som er viktig fordi fedme er en viktig faktor i hjertesykdommer i dag.

Tobakk

Røyking bør stoppes for enhver pris . Røyking er en stor trussel mot generelle kardiovaskulær helse. Røyking hjelper blodårene trange, noe som kan få hjertet jobbe enda hardere for å få blodet gjennom, som igjen kan føre til høyere blodtrykk resultater. Med smale arterier, hvis plakk begynner å bygge opp, har pasienten er i enda større risiko for lidelse hjerteinfarkt eller hjerneslag.

blodtrykk og kolesterol

Hvis pasienten har høyt kolesterol og blodtrykk, er det viktig å få disse tallene ned, og holde dem nede. De fleste kardiologer liker å se nivåer av LDL, som er den "dårlige" kolesterolet, under 130. De liker å se HDL, det "gode" kolesterolet, over 40. Triglyserider (den kjemiske form av fett) er også en faktor i kolesterol, og normal målingene er under 150. Som for blodtrykk, bør antall opphold under 120/80.

Kontrollere Diabetes

Hvis en person har diabetes, er det spesielt viktig for ham å beholde kontrollen over det ved å jevnlig sjekke sin blodsukker og ta de nødvendige medisiner at hans legen foreskriver. Hvis pasienten med type 2 diabetes starter og holder en sunn livsstil, følger en forsiktig diett og holder et godt treningsprogram, er det mulig for ham å snu den diagnosen rundt og være fri for sykdommen. Alle disse faktorene kan senke sin vekt betydelig, og reversere diabetes kan eliminere mye av risiko for kardiovaskulær sykdom.

Administrere Stress og bekymringer

Stress kan være en årsak til koronar hjertesykdom. Hvis noen har mye stress i livet sitt, er det viktig for henne å finne måter å bekjempe det stress. Selv gjør enkle ting som å starte en favoritt hobby eller gjør noe hun har for en liten bit hver dag vil bidra til å roe noe av det stress. Visse teknikker, slik som visuelle uttrykk kan også hjelpe, dette er hvor du lener deg tilbake for bare noen få minutter, puster dypt og lukker øynene, visualisering et sted for hvile. Yoga er også kjent for å ha store helsemessige fordeler, og holde det treningsprogram vil bidra til å eliminere mye stress.

Doctor Besøk

Endelig bør folk holde regelmessige legebesøk, og pass på å ha blodprøver for kolesterol sjekker og har sitt blodtrykk kontrollert regelmessig. Denne måten, hvis tallene gjør begynne å klatre, kan noe gjøres umiddelbart for å hindre fremtidige, alvorlige eller dødelige konsekvenser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------