Stilling: helse > hjertesykdom >

hjertesykdom og slag terapi

   Riktig behandling for både hjertesykdommer og slag behandling avhenger av etter en hjerte-sunt måltid plan som fremmer kardiovaskulær helse. I tillegg til å vite hva slags mat er gunstig for dem (som laks og friske grønnsaker), pasienter som trenger å vite hva slags mat kan føre dem skade. Spising er riktig ikke nok, skjønt. Komme involvert i fysisk aktivitet av noe slag er en nødvendighet for de som gjennomgår hjertesykdom og hjerneslag terapi

vite hva du skal spise

Spise et sunt kosthold er viktig for både hjertesykdommer og hjerneslag terapi pasienter. Et hjerte-sunt måltid plan, ifølge American Heart Association, består av å spise en rekke matvarer som er høy i fiber, høy i antioksidanter og lite mettet og trans fett. Fiber-rik mat med frø og nøtter, som for eksempel flaxseeds, mandler og pistasjnøtter, hele korn som havre og havrekli, bygg, helkorn, hvetekim, quinoa og hirse, og frisk frukt og grønnsaker, som både kan være høy i fiber og på antioksidanter. Flerumettet og enumettet fett blir betraktet som sunt og helsebringende å konsumere.

Foods å unngå eller begrense, er de høyt i mettet fett. Disse fettsyrene finnes i rødt kjøtt, bearbeidet mat, slik som bologna og salami, hel-fete melkeprodukter, inkludert yoghurt, cottage cheese og iskrem, og herdet fett som forkorting eller delvis hydrogenert olje. Trans fett skal unngås i et hjerte og hjerneslag sunt kosthold. Ifølge USDA, er disse helse-hindrer fett finnes i kommersielt forberedt bakt mat fra energi-barer, kaker og cookies til paier og bakverk. Det er viktig å lese og forstå pakken etiketter slik at du kan se nøyaktig hva du spiser og kjøper.

Fysisk aktivitet

Ifølge American Heart Association og sin divisjon kjent som den amerikanske Stroke Association, mangel på fysisk inaktivitet er en viktig risikofaktor for hjertesykdom. Enhver økning i fysisk aktivitet er gunstig, selv utføre oppgaver som rengjøring og andre former for husarbeid. Hagearbeid og plenklipping er store kardiovaskulær trening som du kan gjøre, hvis fysisk stand. Når du shopper, park lenger unna så du må gå mer. Turgåing har lavest frafall av alle fysiske aktiviteter, i henhold til disse to foreningene. Det har også flere helsemessige fordeler i tillegg til å øke det kardiovaskulære systemet.

Forsiktig

Etter legens ordre etter et hjerneslag er avgjørende til suksess rekreasjon, ifølge American Stroke Association. Dette bidrar til å kontrollere situasjoner som kan muligens føre til at du trenger et nytt slag. Å være en bedre pasient innebærer å kommunisere fritt med medisinsk pleie leverandøren samtidig også vite hvorfor du tar medisiner og hva de gjør. Kontroller at du forteller deg leverandør av noen vitaminer, andre medisiner eller urter du tar. Dette unngår mulige legemiddelinteraksjoner. Har apoteket gi deg en skriftlig tidsplan om når man skal ta visse medisiner. Ikke noen gang ta resepter som ikke var foreskrevet spesielt for deg.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------