Stilling: helse > hjertesykdom >

tester for hjertesykdommer

   Hjertet er et komplekst organ som ofte misforstått og dermed skape frykt og forvirring. Det finnes mange tester som kan utføres av legen å fange hjerteproblemer før dem ble livstruende

betydning

Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner i USA Omtrent 500. 000 mennesker hvert år dør av hjerte problemer. Det er genetisk, så vel som livsstil faktorer som må vurderes når man diskuterer hjerte helse. Den eneste måten å redusere dødeligheten av hjerte dødsfall er for flere å være proaktive i å opprettholde deres hjerte helse.

The Heart

Det er fire hovedområder i hjertet der problemene i kamrene, ventiler, elektriske kretser og skip /arterier ofte oppstår. Hjertet er delt inn i fire hule kammer. Disse kamrene er regulert av hjerteklaffer som sikrer frem beveger blodet strømme gjennom kroppen. Den "elektriske system" av hjertet ditt er faktisk en sammensetning av spesielle celler som holder alle bevegelser i hjertet koordinert. Hjertet fartøyer eller koronararteriene gjennomføre nødvendige blod, oksygen og næringsstoffer til hjertet selv.

Symptomer

Noen vanlige symptomer på alvorlige hjerteproblemer helseproblemer som aldri skulle bli ignorert er kortpustethet, smerte eller trykk i brystet , kjeve, rygg og armer, svakhet eller svimmelhet, langvarig utmattelse, uregelmessige hjerteslag, besvimelse, hevelse i nedre ekstremiteter, rask vektøkning og cyanose eller bluing av negler, hud og lepper. Mange av disse symptomene gå ubemerket hen, og ignorert fører til mer alvorlige tilstander nedover veien, som hjertesykdom, hjerteinfarkt og død. Hvis du opplever en eller flere av disse symptomene, kan du se legen din umiddelbart.

Testing

Mange tester er tilgjengelige for å forebygge eller diagnostisere hjerte helseproblemer. Den første og rimeligste er en rutine historie og fysisk undersøkelse med blodprøver og EKG (elektrokardiogram). Den EKG maskinen overvåker og registrerer aktiviteten i hjertet ved å slippe milde elektriske impulser til hjertet musklene. Blood arbeidet er gjort for å måle kolesterolnivået (Lipid Profile), Homocystein, som måler et stoff som brukes til å produsere protein i kroppen, lipoprotein som måler LDL kolesterol og natriuretiske peptider, som måler protein ditt hjerte og blodårer produserer er alle start blokker for hjerte evaluering. En brystet X-ray kan også gi uvurderlig informasjon om den generelle helsen til hjertet ditt. Mer intensiv og ikke-invasive tester er Echocardiograms, og Holter /Event skjermer. Basert på funn fra disse første testene din lege kan anbefale videre evaluering. En stress test kan også foreslått. Det finnes mange forskjellige typer stress tester, noe som krever administrering av medisinen og noen som ikke. Din lege vil anbefale den hun synes er best egnet for deg. Stresstester overvåke hjertet ditt mens den utfører som gir uvurderlig informasjon om ditt hjerte helse.

Fordeler

Fordelene ved tidlig påvisning av hjerteproblemer er dyp. Det kan bety forskjellen mellom liv og død. Jo tidligere et problem er diagnostisert, jo tidligere kan behandles eller korrigeres.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------